Az elmúlt 20 évben rengeteg teátrális, összművészeti, színes bacchanáliát vitt színpadra az Anna and the Barbies, így a 20 éves születésnap egy igazán speciális koncertet érdemel. A zenekar és Margitszigeti Színház Szent Iván éjszakáját célozta be a jeles jubileum ünneplésére. Pazar körülmények között, egy méltóságteljes amfiteátrumban kel életre az elmúlt két évtized sok fontos pillanata. A show az útkeresés érzelmi, lelki és zenei evolúcióját hivatott bemutatni élőképekben. A koncert alatt, szinte egy futurisztikus divatbemutatóvá avanzsálódva, táncosok és modellek vonultatják majd fel a zenekar sajátos színpadi stílusának külső és belső jegyeit, ikonikus jelmezeit.

Evolúció a koncertetek címe. Talán a jubileumi év adta az ötletet az egyfajta fejlődési folyamat összegzésére, vagy netán az újjászületésre? Kifejezetten a Margitszigetre álmodtad, álmodtátok meg a produkciót?

Pásztor Anna: Az Evolúció koncert ötlete az elmúlt 20 év kalandozásainak megjelenítésére hivatott, színházi formátumban. Kifejezetten a Margitszigetre álmodtuk meg ezt a méltóságteljes koncertet, ugyanis az amfiteátrum formátum elképesztő teatralitást és eleganciát közvetít. Rendkívüli módon inspirált a hely arra, hogy egy rendhagyó jubileumi koncerttel lepjük meg a közönségünket és velük együtt ünnepeljünk.

Margitszigeti Szabadtéri Színpad 
2024. jún 22.  20:00
 

További információk, jegyvásárlás: https://margitszigetiszinhaz.hu/margitszigeti-programok/anna-and-the-barbies-20-evolucio/

Fotó: XXI. Century Shaman Project