„Várlak… „ – zenés est Mahó Andreával és Posta Victorral

2020. február 26-án 19  órai kezdéssel hangulatos zenés est kerül megrendezésre a Wesselényi17 kultúrház dísztermében.

A zene és az irodalom kedvelőinek igazi zenei csemegét tartogat a február végi előadás, melyet Mahó Andrea a gyermekvállalás előtti hónapokban, szinte utolsó budapesti fellépéseként nagy szeretettel vállalt. Madách Színházbéli partnere ezúttal, Posta Victor, aki színes repertoárjából szintén megható és örökzöld dalokkal, versekkel készül.

Mahó Andrea első énekes szerepét a Győri Nemzeti Színházban kapta, A nyomorultak musicalben (Cosette), emellett lemezei is jelentek meg (Más lesz a holnap, Jó reggelt napfény, Mit tehetnék érted), de az operett műfajában is folyamatosan megmutatta tehetségét. Jelenleg a Madách Színházban, az Anna Kareninában, Mary Poppinsban és az Operaház fantomjában láthatjuk. A Pesti Magyar Színházban, A muzsika hangja és a Valahol Európában musicalekben játszik. 2019. szeptembertől a Rock Suli című musicalben látható a Madách Színházban. A Pesti Magyar Színházban pedig még februárban is színpadra állt a Kincses sziget című musicalban.

Posta Victort zenei és színészi pályája külföldön indult. Báselben végzett zongora és ének szakon, és több színdarab főszerepét is elnyert. Hazai tanulmányait a Színház és Filmművészeti Egyetemen folytatta, és már a főiskolán több szerepben is kipróbálhatta magát, például John volt a Miss Saigonban, Fredrich Egerman a Kis éji zenében, Eugene a Démonológiában, Vernon Gersch a Kapj el! című darabban. 2005-től napjainkig a Madách Színház olyan vezető musical előadásaiban láthatjuk őt, mint a Spamalot, Operaház Fantomja, vagy akár a nagy sikerrel játszott Édes kettes hármasban, valamint főszerepet formál meg a jelenleg is nagy sikerrel játszott kult musicalben, az Anna Kareninában és József Attila életét bemutató Én, József Attila című darabban. Legyen Vernon, vagy Vronszkij, vagy Fáró, de akár a Vámpírok bálja musical Herbertje izgalmas karaktert megformálásaival mindig felejthetetlen alakítást nyújt. 2013-ban a Madách Színházban L’élek címmel önálló estjével is megörvendeztette a zenés színházat szerető közönséget.

Az est műsorában a musical kedvelők, a színház, a zene és a költészet elemeit ötvözve, népszerű szerelmes dallamokat, slágereket, musical dalokat és verseket hallhatnak majd.

Jegyeket a musicalgaleria@gmail.com címen lehet megvásárolni a rendezvényre illetve telefonon a + 36-30-915-6918 számon.