Ősszel újabb világszenzáció érkezik a belvárosi Komplexbe, így a nagy sikerű Az Inkák Aranya Kiállítást augusztus végéig tekinthetik meg a látogatók – jelentették be a szervezők. A páratlan inka kincseket bemutató JVS Group Magyarország korábban már elhozta a hazai közönségnek a Titanic, a BODY, valamint A világ múmiái kiállításokat, és ígéri, hogy a következő – egyelőre még titkos – produkció is igazi különlegesség lesz.

Az utolsó hetekben még számos kedvezménnyel és programlehetőségek várják a tárlat látogatóit. Augusztus 16-án éjszakai kincsvadászatra nyílik lehetőség, az elsötétített termekben elemlámpa fényénél még izgalmasabb a kincsek megtekintése, a kis kalandorok pedig az elrejtett drágakövek nyomába eredhetnek. A kiállítás ezen a napon éjfélig nyitva.

A kicsik szórakozását és tanulását nappali is külön gyerekösvény szolgálja, amelyen egy indián kíséri végig a fiatal látogatókat. A túra végén természetesen ajándékot is kapnak a kalandorok.

A közösségi médiában indított nyereményjáték győztesei luxusszállodában tölthetnek el egy éjszakát, élvezhetik egy exkluzív wellness központ szolgáltatásait, elegáns vacsorát költhetnek el egy különleges étteremben és csodálatos autókat vezethetnek.    

A 2500 négyzetméteren elterülő, az inkák letűnt birodalmát bemutató kiállítás augusztus végén zárja be kapuit, ekkor szállítják el a műtárgyakat is Budapestről. A több mint 500 éves aranytárgyakat elsősorban Peruból érkező műkincs szakértők helyezik majd a különleges ütés- és golyóálló ládákba, amelyekben állandó hőmérsékleten és páratartalom mellett magánrepülőgépen repítenek el a fővárosból.