Örömmel jelentjük be, hogy 2020. június 21-én vasárnap délelőtt 11 órától este 19 óráig ismét benépesül a budapesti Erzsébet tér. A korábbi, nagy érdeklődésre való tekintettel a Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány ismét megszervezi a város legnépszerűbb közösségi vásárainak ünnepét, a Piacok Napját.

Indítsuk EGYÜTT a nyarat a Piacok Napján, ahol Budapest legnépszerűbb közösségi vásárairól egyszerre, egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban. Itt MINDENT meg fogtok találni, ami egyedi, kézműves, design, vintage, retro, antik – ruhákat, ékszereket, divat kiegészítőket, DIY és lakás dekorációs termékeket, natúr kozmetikumokat, egyedi kincseket, minőségi magyar termékeket, az elmúlt karantén-időszak alatt készült különleges alkotásokat, illetve magyar őstermelők legfinomabb zöldségeit, gyümölcseit és háztáji termékeit is! Egy jó hangulatú, színes kavalkád, ahol minden korosztály, ízlésének megfelelően megtalálhatja a számára legkedvesebb darabokat!

Az elmúlt hónapok hatására való tekintettel most különösen nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni, hogy a HAZAI TERMÉKEK iránti megbecsülést továbberősítsük! Szeretnénk lehetőséget teremteni minél több magyar kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az utóbbi nagyon nehéz hónapok ellenére is, folytatni tudják termelő, alkotó munkájukat, hozzánk vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek!

FONTOS! Az árusoknak, vásárlóknak is kötelező a távolság betartása és a maszk viselése, egyes esetekben gumikesztyű használata.

A PIACOK NAPJA FŐ CÉLJA, a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. A Piacok Napján Ők is ott lesznek, megismerheted kézműves termékeiket és találkozhatsz Velük személyesen is.

ADOMÁNYGYŰJTÉS: a kialakult helyzetben az elmúlt hónapokban a Nem Adom Fel Alapítvány által üzemeltetett Nemadomfel Házak (Szendrőlád, Pánd) bezártak, és az oda járó, a járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő gyermekek családjai munka nélkül maradtak, sok esetben meleg étel sem került minden nap az asztalra. A helyzetük még most is aggasztó. Ezzel a gyűjtéssel nekik szeretnénk segíteni. Szívesen fogadunk tartós élelmiszereket, és tisztálkodó, higiéniai termékeket, amit a piacon a Nem Adom Fel Alapítvány standjánál lehet leadni.


Aki anyagilag támogatná a rászorulókat, ezen a linken keresztül is lehetősége van megtenni. https://adjukossze.hu/kampany/mindennapi-kenyer-1955

Az esemény család-, gyermek- és kutyabarát, a belépés ingyenes! Érdeklődés és további információ: info@hellopiac.hu