A Szabad Tér Színház „ÖSSZEFOGÁS GÁLÁT” szervez a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került színészek és előadóművészek megsegítésére.

A világméretű koronavírus-járvány mindannyiunk életére drámai hatással van, és korábban sosem tapasztalt kihívások elé állít mindenkit. Ezért most mindennél fontosabb az összefogás és egymás támogatása.

A 2020-as nyári évadának szervezése közben a Szabad Tér Színház sem hagyhatja figyelmen kívül ezt a gyökeresen megváltozott élethelyzetet és a kulturális élet ellehetetlenülését. Most még csak reménykedünk abban, hogy legkésőbb a nyár végére újra indulhat a kulturális élet a fővárosban. Ebben a nehéz helyzetben Szabad Tér Színház minél több előadóművésznek szeretne lehetőséget nyújtani azzal, hogy fellépési helyet biztosít számukra, ennek szellemében a Városmajori Szabadtéri Színpadon gálaestet szerveznek, melynek lehetséges időpontját a helyzet alakulásától függően 2020. július 11-re, vagy ha a járványügyi helyzet úgy kívánja, augusztus 16-ra tervezik. Az előadás(ok) teljes bevétele a fellépő művészek között kerül szétosztásra. A gálaestre profi előadók jelentkezését várják prózai, zenés- vagy bármilyen más előadóművészeti produkcióval, fellépőként maximum öt-, többszereplős jelenet esetén legfeljebb nyolcperces, a legszélesebb műfaji skálán mozgó műsorszámmal.

Az est időtartama sajnos korlátozott, de online felületeken, minden műsorszám elérhetővé válik, illetve igény és lehetőség szerint a színház további estek megtartását is felvállalja.

A jelentkezéseket (műsor címe, szerző, időtartam, előadók száma, neve, elérhetősége) 2020. április 30-ig az alábbi címre várjuk: produkcio@szabadter.hu