Segíts, hogy segíthessünk – Adománygyűjtő estet szervez az Oltalom és az Átrium

2019. december 6-án 19.00 órától ismét adománygyűjtő estet szervez az idén 30 éves Oltalom Karitatív Egyesület. A jótékonysági estnek immár hagyományosan az Átrium ad otthont, ahol neves fellépők, Borsányi Dániel, Cvikker Lilla, Fodor Tamás, Fullajtár Andrea, Hegedűs D. Géza, Hernádi Judit, Kócosak (Kovács Tamás, Lestyán Attila, Martinkovics Máté, Szántó Balázs), Wagner Puskás Péter. Spiró György és Vaklárma zenekar (Juhász Tomi /gitár, ének, Gerle Kata/hegedű, Pregitzer Gábor/harmonika) adnak műsort.

Az est különleges meglepetése, hogy Nyáry Krisztián az új könyvéből készít egy külön, ide szóló részletet Jászai Mari szerelmes leveleiből, amit Fullajtár Andrea és Borsányi Dániel olvas fel.

Zenél a Vaklárma zenekar (Juhász Tomi /gitár, ének, Gerle Kata/hegedű, Pregitzer Gábor/harmonika)

Az 5.000-, 10.000- vagy 15.000 forintos jegyek megvásárlásával mindenki hozzájárulhat ahhoz, hogy az Oltalom munkáját a jövőben is zavartalanul folytathassa. Idén először lehetőség van „Támogatói jegy” vásárlására azok számára, akik az előadáson nem tudnak részt venni, ám az egyesület munkáját szeretnék támogatni. A támogatói jegyről az információk elérhetők az Oltalom honlapján és Facebook oldalán.

Az Oltalom Karitatív Egyesület 30 éve kiterjedt hajléktalan-ellátást, család- és idősellátást végez, ám a folyamatos bevételkiesés miatt mindennapi működésük komoly nehézségekkel küzd. A nehézségek és a pénzügyi támogatás hiánya nem gátolja meg őket abban, hogy folytassák tevékenységeiket – de segítség nélkül ez nem megy.

Jegyvásárlás: https://atrium.jegy.hu/program/segits-hogy-segithessunk-a-30-eves-oltalom-karitativ-egyesulet-jotekonysagi-estje-110660