A Pink Floyd legjobb dalaival tér vissza 2019. március 29-én 19:30-kor az egyik kedvenc koncerthelyszínére az A38 Hajóra a legendás zenekar hazai képviselője, a Keep Floyding.

Az idén már huszadik jubileumát ünneplő csapat ezen a bulin a Pink Floyd egész életművét végigpörgeti, a legelsőtől a legutolsó lemezig, minden korszakból kiválogatva a közönség számára az évtizedek alatt feledhetetlenné avanzsálódott, a zenetörténetben pedig ikonikussá vált slágereket. Természetesen nemcsak hangzás, de látványvilágában is igyekeznek a nagy előd nyomdokaiba lépni, amihez az A38 Hajó színpada tökéletes terep, így igazi multi touch „best of Floyd” élmény várható, teljes zenekari felállásban, szaxofonnal, és természetesen vokállal kiegészülve.

Ez az a koncert, amire bátran hívd el barátaidat, akik csak a neten hallgatták rongyosra a Pink Floydot, és hívd el a szüleidet, ha ők mutatták be neked anno az alapvetésnek számító The Wall albumot. Mert ez az a koncert, ahova simán eljutsz tömegközlekedéssel és meg is tudsz inni pár jó italt a bárpult kínálatából, megtalálhatod a helyed a színpad előtt, vagy éppen a keverőpultnál.

Légy részese ezen a március végi estén a kompromisszum-mentes hangzásnak, bizonyosodj meg róla, hogy valóban szólhat a Pink Floyd  live-ban is legalább úgy, mint anno az isteni bakeliten, megfejelve persze ezt a feelinget az élőzene és a fényjátékok varázsával.

Belépő: elővételben 2700 Ft, előadás napján 3200 Ft

Jegyvásárlás: https://www.a38.hu/hu/program/keep-floyding-hu-16950
A koncert eseménye: https://www.facebook.com/events/317399205787623/