A nyár úgy szép, ha még ősszel is tart! A Zsámbéki Nyári Színház az előre meghirdetett nyári előadásokat követően szeptemberben tart egy ráadást, a közönség kérésének megfelelően. Szeptember 7-én, szombaton délelőtt 11.00 órakor a Zárdakertben Vecsei H. Miklós és Szabó Balázs (gitár, ének) előadásában megidézzük Pilinszky Jánost, két hangon, dalban és versben, Seres Tamás rendezésében. A Szívárnyék című produkcióra – amely a #KedvesZsámbék c. felolvasószínházi sorozat 8.0 előadása – így készül Szabó Balázs és Vecsei H. Miklós.:

„Kandikál az ősz kicsit a nyár bokrai közül, még tényleg épp csak elő-előtűnik, de én játszani hívom, ha már úgy idekergette a szél. Rendhagyó műsorokkal nyitok ajtót a szeptembernek, kivételesen nem a bandával játszom a következő napokban, ám annál többféle dologgal készülök! Ezen a hétvégén Miklos H. Vecseivel Pilinszky János szívárnyékában bújunk meg egy kis időre, s gondoltuk, szolidaritást vállalunk az évet kezdő iskolásokkal, és mi is a délelőtti órákban mutatjuk meg magunkat nektek Zsámbékon.” (Szabó Balázs)

Jegyek a https://zsambekiszinhaz.jegy.hu/ oldalon kaphatók.
Az előadást rossz idő esetén a Kőtárban tartják.

RÁADÁS:
2019. szeptember 7. | szombat | 11.00 | Zárdakert vagy Kőtár
#KedvesZsámbék 8.0
SZÍVÁRNYÉK
Pilinszky János két hangon 
Szabó Balázs (gitár, ének) és Vecsei H. Miklós főszereplésével
Szerkesztő-rendező : Seres Tamás

Online jegyvásárlás: https://zsambekiszinhaz.jegy.hu/, valamint az Interticket országos hálózatában és az előadások előtt egy órával személyesen a helyszínen (csak készpénzes fizetési lehetőség)
Jegyárak: 2.500 Ft