NászszezON hamarosan a hazai mozikban

A Big Bang Media forgalmazásában 2019. december 26-tól láthatják a nézők a hazai mozikban Robert Luketic rendezésében a NászszeOn című romantikus vígjátékot.

Ismerjük meg Marát: a gondtalan huszonhét éves nő fotós szeretne lenni, bár nem tesz eleget az ügy érdekében. Amikor egy nap a Tinderen megismerkedik Jake-kel, váratlanul elindul közöttük valami. Minden remekül megy, egészen addig, amíg el nem kezdenek áradni az esküvői meghívók. Ez Mara rémálma, Jake viszont nagyon örül neki. Közösen eldöntik, mely lagzikra menjenek el és melyeket hagyják ki, és együtt belevágnak a kalandba. Az egy évig tartó esküvőturné során Mara új ihletet kap a fotózáshoz, és közben végignézhetjük, hogyan mélyül el a kapcsolatuk, végül pedig Jake megkéri Mara kezét. Bár a nő igent mond, azért kétségek gyötrik, amiből az lesz, hogy véget is vet a kapcsolatnak. Az újra szinglivé lett Mara eleinte azt hiszi, könnyen tovább tud majd lépni, de aztán rájön, hogy valójában jó élete volt a férfival. Miközben Jake lassan felépíti új életét, Mara is kezd a saját lábára állni, egyre jobban meg tud élni a fényképezésből. Amikor Alex esküvőjén ismét találkoznak, Mara szerelmet vall Jake-nek, és úgy döntenek, újrakezdik.

Bemutató: december 26.
Forgalmazó: Entertainment Studios Motion Pictures
Magyar forgalmazó: Big Bang Media
Forgatókönyvíró: Donald Diego
Rendező: Robert Luketic
Producerek: Gary Lucchesi, Marc Reid, Mark Korshak

Szereplők: Sarah Hyland, Tyler James Williams, Jenna Dewan, Matt Shively, Anna Camp, Noureen DeWulf, Wanda Sykes, Kristen Johnston és mások

Játékidő: 90 perc
Műfaj: romantikus vígjáték