2019. január 11-én tartotta az Orlai Produkciós Iroda az év első premierét. Joe Orton csípős humorú darabját, melyhez Parti Nagy Lajos fordítását használták fel az alkotók,  Guelmino Sándor rendezésében láthatja a közönség a Jurányi Inkubátorházban. A Mr. Sloane szórakozik című előadásban Bíró Kriszta, Király Attila, Gazsó György és Dékány Barnabás szerepelnek.

Azt gondolom, hogy egy kihagyhatatlan előadást láthatott a közönség január 11-én a Jurányi Inkubátorházban az Orlai Produció jóvoltából. Ahogy a színlapon olvasható: „Egy szép napon a negyvenes éveiben járó, apjával élő Kath egy húsz év körüli fiúval tér haza. Anyai ösztöneitől és szerelemvágyától hajtva befogadja házukba a vonzó árvát, aki hamarosan a nő bátyját, Edet is ujjai köré csavarja. Apjuk, Kemp kezdettől gyanakodva szemléli a jövevényt: felismerni véli benne volt főnöke gyilkosát. S miközben a testvérek egyre elkeseredettebb küzdelmet folytatnak a fiú kegyeiért, és a múlt elhallgatott, szőnyeg alá söpört bűnei, titkai is felszínre kerülnek, megállíthatatlanul száguldunk a „brutális” végkifejlet felé. De a vég ebben a krimiszerűen megírt, rendkívül humoros történetben az utolsó pillanatig megjósolhatatlan, hiszen szereplőink kétségbeesett szeretet-éhségükben bármire képesek…”

„Gazsó Györggyel együtt voltunk társulati tagok Szolnokon, immár negyedik alkalommal játszunk szülő-gyerek párost. Király Attilával együtt jártunk a főiskolára, rengeteget dolgoztunk együtt, nagyon érdekes ismét találkoznunk. A Mr. Sloane-ot megformáló Dékány Barnabással eddig még nem vettem részt közös munkában, nagyon örülök a mostani alkalomnak. Megejtően jó vele dolgozni, bátor, szabad, ugyanakkor hihetetlenül koncentrált is. Maximálisan megbízom benne, nem volt nehéz megszereznie a szimpátiámat és a bizalmamat. Remélem, nem az utolsó munkám a mostani vele. A jó kollegiális viszonyok most kifejezetten előnyösek, mivel mindannyiunknak igen nehéz szerepünk van, maximálisan bíznunk kell egymásban, nem lehet kételyünk a másikban.” – Bíró Kriszta mesélt.

Joe Orton 1964-ben íródott Mr. Sloane szórakozik című színdarabját Nagy-Britannia szerte hatalmas közönségsiker övezi, hiszen 5-6 évente újabb és újabb színházak tűzik műsorra és játsszák teltházakkal. 1970-ben nagyjátékfilm is készült belőle, Douglas Hickox rendezésében. 

A későbbi pályatárs, a Magyarországon is rendkívül népszerű Martin McDonagh világát előlegező, gyilkos humorú darab Parti Nagy Lajos ehhez a produkcióhoz készült, vadonatúj fordításában kerül színre.

Színészek – Bíró Kriszta, Király Attila, Gazsó György, Dékány Barnabás
Író – Joe Orton
Magyar szöveg – Parti Nagy Lajos
Látvány – Juhász Nóra
Mozgás – Király Attila
Rendező munkatársa – Kovács Henrietta
Rendező – Guelmino Sándor
Producer – Orlai Tibor