19.1 C
Budapest
vasárnap, június 16, 2024
hirdetés

Ölelj meg! – Macikaland Mézföldön

Május 11-én debütál a hazai kereskedelmi mozikban a Pannonia Entertainment egyik első egész estés rajzfilmje, az óvodás korosztálynak szóló Ölelj meg! – Macikaland Mézföldön, amellyel azonos főcímű sorozatot a TV2 műsoráról ismerhetik az apró nézők.

A Családi legendák bájos és humoros, egész estés magyar rajzfilm után, mely a 2022-es Magyar Mozgókép Fesztiválon megnyerte a legjobb animációs film kategóriát Glaser Kati fantáziadús figuráinak és történetmesélésének köszönhetően, most ismét egy díjesőre méltán rászolgáló animációs alkotással várja a legkisebbeket a Pannonia Entertainment a mozikba.

Az egész estés, lengyel–kínai, 2D-s számítógépes animáció egy felnövekvő, széltől is óvott Kis mackóról szól, aki születésnapján át szeretné élni élete első kalandját: elmenni a legendás Aranyföldre. Kívánságát a szunyókálást, bendőtömést és barlangi henyélést kedvelő Medve Apu nem méltányolja. Álma megvalósításához Teddynek nemcsak arról kell meggyőznie Apát, hogy az erdőn át az Aranyföldig vezető út kellemes is lehet; hanem be kell bizonyítania: elég idős ahhoz, hogy kalandra induljon. A méheket követve hőseink az erdő szélére érnek, ahol először szembesülnek a legnagyobb rejtéllyel: az emberek titokzatos világával. Ez a Bocs születésnap pedig egy életre szóló élménnyé válik, ami összekovácsolja Apát és Fiát.

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
166FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb