Mozivarázs a Haraszthy Amfiteátrumban, a Szolnoki Szimfonikus Zenekar koncertje

Szeptember 6-án ismét megnyitja kapuit a Haraszthy Amfiteátrum Etyeken, ahová a Szolnoki Szimfonikus zenekar Mozivarázs c. előadásával látogat el. A repertoáron Oszkár- és Grammy-díjjal kitüntetett zeneszerzők, ill. filmzenék szerepelnek majd. A koncert kortól függetlenül élvezhető – így minden alkalommal óriási sikert arat az ifjak és az érettebb korosztály köreiben is – hiszen a felnőtt épp úgy élvezi a Disney rajzfilmek zenéjét, mint a gyermek az akciófilmek lendületes ritmusát. Az élményt fokozza, hogy hangverseny közben kivetítőn a filmekből részletek is láthatóak lesznek.


Helyszín:
Haraszthy Amfiteátrum
2091 Etyek, Öreghegy 3108 hrsz.
Időpont:
2019.09.06. 19:00 Esőnap: 09. 08.

Jegyárak
Szektor 1.: 4.990 FT/fő
Szektor 2.: 2.990 Ft/fő
Prémium: 7.990 FT/fő
VIP csomag vacsorával: 21.990 Ft/fő (fix menü)
Csomagajánlat: 4 jegy együttes vásárlása esetén 1 üveg Haraszthy bort adunk ajándékba a helyszínen.
A szektoron belül a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, a koncert gyermekeknek 6 éves kor alatt ingyenes.
Jegyek kaphatók az InterTicket országos hálózatában valamint a Jegy.hu oldalon.

Egy kis kedvcsinálóként néhány szóban bemutatjuk a koncert helyszínét, a Haraszthy Amfiteátrumot.

Az Öreghegy lankáira megálmodott amfiteátrum megépülésével egy álom vált valóra. A Haraszthy Pincészet lenyűgöző épületegyüttesének közvetlen szomszédságában található 700 fő befogadására alkalmas rendezvény- és koncerthelyszín tökéletesen simul bele a tájba, egyedi élményt nyújtva látogatóinak.
Etyek Budapesthez való közelségének köszönhetően a helyszín könnyen és gyorsan megközelíthető, tökéletes kikapcsolódást nyújtva a város zajától távol, de mégis elérhető távolságban.
A pincészet területén éves szinten 60 céges, családi és baráti rendezvényt tartanak, melyeknek tökéletes kiegészítője az újonnan felépült Amfiteátrum.www.hvp.hu/amfiteatrum