A DAL színpadán az a két tehetséges fiatal énekeli majd a már több mint 1 millió megtekintést elért Drága Hazám című dalt, akik 2020 márciusában az Európa 2020 című közös dalukkal robbantották fel az internetet. A dalt eddig már 7 millióan látták, ami bizonyítja, rengeteg embernek ad erőt a koronavírus okozta nehéz napokban.

A Drága Hazám szövege, mondanivalója a magyar nemzet évezrednyi megpróbáltatásait, nehézségeit, háborúit, sikereit, reményét, hitét próbálja meg visszaadni néhány versszakban és refrénben. Ez óriási kihívás Nagy Szilárd és Ragány Misa szerint, akik társzeneszerzőként és társszövegíróként is jegyzik a szerzeményt. A fiúk nagyon hálásak Szűcs Norbertnek (zene) és Hujber Szabolcsnak (szöveg) azért, hogy megszülethetett egy olyan közös daluk, amiben arra bíztatják a hallgatóságot, hogy bátran szeressék a hazájukat, mert ezt a szeretetet visszakapják. Nem titkolt céljuk: szeretnék, ha ezt 15 millió magyar érezné ugyanígy.

A nóta minden magyar ember számára üzeni, „magyar ember az, aki magyarul álmodik, és gondozza, öntözi a magyarság fennmaradásának fáját”.

A gyönyörű dal itt hallgatható meg: