2021. augusztus 1-én 14 órakor 8. alkalommal indul útnak a Musical Villamos. A műsor ingyenesen online a www.musicalvillamos.hu oldalon élőben lesz elérhető!

Andrádi Zsanett

1998 és 2001 között a Nemzeti Színiakadémiára járt (ma Pesti Magyar Színiakadémia),s ott szerepelt a Nemzeti Színház és a Várszínház darabjaiban. 2001–2006-ig a kecskeméti Katona József Színház társulatának tagja. 2007-től szabadúszóként dolgozik – azóta a Centrál Színház, a Vígszínház, a Karinthy Színház, a Pesti Művész Színház,a Margitszigeti Szabadtéri, a Concert Europe és a PS Produkció Vámpírok bálja előadásaiban láthatta a közönség. Jelenleg a Magyar Színház, a Magyarock Dalszínház és a Hadart Színház előadásaiban látható. 2007 óta aktívan szinkronizál, beszéd és énekhangját rengeteg sorozatban és fimben hallhatjuk.

Egyházi Géza

Egyházi Géza színész, énekes, akinek színházi karrierje a Vámpírok bálja című musical 2007- es bemutatójával és annak főszerepével, Von Krolock vámpír gróf megformálásával indult. 2010-ben megkapta a Gundel Művészeti díjat. A legismertebb musical és operett főszerepekben láthattuk és láthatjuk jelenleg is, úgy mint a, Nyomorultak, Macskák, Sakk, Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Víg özvegy, We Will Rock You. Szegeden az Evita c. musicalben és a szilveszteri gálákon játszott, szerepelt több alkalommal.

A villamos a Szegedi Közlekedési Kft. közreműködésével indul útnak.