György-Rózsa Sándor zenés estje, vendége a Budapesti Operettszínház primadonnája Lévai Enikő. 2023. április 27-én 19:00 órától az operetteké lesz a főszerep a Benczúr házban megrendezésre kerülő zenés esten.

György-Rózsa Sándor a Budapesti Operettszínház művésze. 2004-ben a Rómeó és Júlia című musicalben láthatták először a kedves nézők főszereplőként.  Azóta eltelt években számos darabban szerepelt, megmutatta már tehetségét musicalekben és operettekben egyaránt.  A zenés esten György-Rózsa Sándor beszélgetőtársa Lévai Enikő színművésznő lesz. Zongorán kísér Szekeres László, a Budapesti Operettszínház korrepetitora.

Az est során felidézik közös munkájukat, megtudhatnak a nézők kulisszatitkokat, és felcsendülnek Lehár Ferenc, Huszka Jenő és Kálmán Imre közismert dallamai. Enikőt és Sándort már számtalan alkalommal láthatták egy színpadon olyan előadásokban, mint például a János Vitéz, illetve a frissen bemutatott Mária főhadnagy című operettben.

A szervezők játékra is invitálják az érdeklődőket. György-Rózsa Sándor hivatalos Facebook oldalán megtalálható az esemény plakátja és egy videó, ahol Enikővel üzentek a nézőknek. A plakát és a videó megosztói között a zenés estén a művészek értékes nyereményt sorsolnak ki és adnak át a nyertesnek.

A közösségi média oldalon lehetőség nyílik a művészeknek kérdéseket fel tenni, melyre az est során választ kaphatnak: 2023. április 27-én 19:00 órától a Benczúr házban. 

Jegyek elővételben illetve a helyszínen is megvásárolhatóak:

https://bhkk.jegy.hu/program/utazas-az-operett-vilagaba-146257/963297

fotók: Tót Rózsa