Vedd fel újra a ritmust a TáncParkban, a Nemzeti Táncszínház nyáresti, szabadtéri táncestjein. Kóstolj bele a flamenco, a tangó, a kortárs és a hagyományőrző magyar táncokba 2022. július 14-24. között Buda legnagyobb, ikonikus rendezvényhelyszínén, a Millenárison. A 2022-es TáncPark programjai között a hagyományok szerint most is ott lesznek a flamenco, a tangó, a kortárs és a néptánc előadásai, a közönség kedvencei.

Néptánccal nyitjuk és zárjuk a programsorozatot, idén is itt lesz velünk a Magyar Állami Népi Együttes és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes és a Duna Művészegyüttes is, és kuriózumként meghívtuk az Urban Verbunkot, akik a legendás betyárkirály, Rózsa Sándor életéről készítettek táncelőadást. De TáncPark nincs tangó és flamenco nélkül: a FlamenCorazonArte Táncszínház andalúz ihletésű estje és az Argentin Tangó Táncszínház tangó show-ja  gondoskodnak majd a latinosan vérpezsdítő hangulatról.

Nemzeti Táncszínház a modern mozgásművészet palotájaként nem hagyhatja ki a nyári programból a kortárs műveket: Kulcsár Noémi Tellabor premier előadással készül, majd a kortárs ötöst a PR-Evolution Dance Company sanzon estje követi, de itt lesz a Gangaray Dance Company is. A Duda Éva Társulat tánc-cirkuszi felfordulással csatlakozik a kortárs sorhoz, amiből nem maradhat ki a Feledi János – Feledi Project  és az Oláh Dezső Vibratone Quartet közös élőzenés előadása sem.

Mellékelve küldöm a TáncPark sajtóanyagát, image képét és pár fotót az előadásrokól. Amennyiben bővebb információra lenne szükségetek, forduljatok hozzám.