2022. november 12-én, szombaton este a Villa Szilvia egy Little Latin Bar”-ra lényegül át. Ugyanis ez az impozáns épület, a Márton napi mulatságokhoz kapcsolódóan először ad otthont egy dinamikus őszi koncert-táncestnek, ahol az élőzene és az önfeledt tánc lesznek a főszereplők.

A szerelem, a tánc, a muzsika a létezés legszebb ajándékai. Az életszeretet önfeledtsége számtalan módon áramlik bennünk. Idézzük meg e páratlan felszabadultságot a latin zene erejével, melynek szinte minden árnyalatából ízelítőt kapunk majd a “Little Latin Bar” koncert és táncmulatság estéjen a Laura Riz Quintet előadásában.

Amire számíthatsz:
✅Testnek és léleknek kívánatos dallamok, simogató, de jellemzően táncra ösztönző ritmusok és költői dalszövegek hozzák elő a táncos kedvedet
✅Együtt hódolunk a muzsika szent szenvedélyének és hagyjuk, hogy a latin dallamok elvarázsoljanak minket és önfeledt táncra perdüljünk
✅A zene és a tánc mellett különleges falatok és italkóstolók várnak rád
✅Meglepetésekkel is készülünk, hogy még különlegesebb legyen ez az este

Az előzenét a Laura Riz Quintet kepviseli.
Számukra ez már hagyomány, hiszen a “Little Latin Bar” programjuk sikeresen megjárta Budapest és Monaco mellett a Cote D’Azurt, és a tengerjáró luxushajók számos állomását. A Little Latin Bar az egyik legkedvesebb és legnépszerűbb zenei műsoruk.

Az előadás szűk körű, ezért a jegyek korlátozott számban elérhetők.

2022. november 05-ig 12.000 Ft-os ‘Early Bird’ áron tudtok jegyet vásárolni.
Ezt követően 15.000 Ft/jegy.

Jegyet vásárolni személyesen a Villa Szilviában működő Keresztes Szilvia Enterieur bemutatóteremben tudtok, vagy online az alábbi linken:
https://tixa.hu/LITTLE-LATIN-BAR