28.3 C
Budapest
hétfő, május 27, 2024
hirdetés

Intenzív nyári kurzusok a MOHA-ban!

Újra megnyit a MOHA-Mozdulatművészek Háza! A tánckomplexuma egész évben megannyi színes tánc-, és egyéb előadóművészeti, művészeti eseménynek ad otthont. 2021-ben lezárások után intenzív tánckurzusokkal indulnak újra a programok a MOHA-ban, ahol két hónapon át több, mint tízféle táncstílusban tartanak workshopokat. július 5-től egészen augusztus végéig minden héten négy napos kurzusokkal várják a táncolni vágyókat. Ráadásul megújult termekkel nyit meg ismét a MOHA különleges birodalma, a Budapest Park és a MÜPA szomszédságában!

A jó hangulat garantált és szuper tanároktól tanulhatunk! Ahogyan már közel 20 éve, idén is a hazai táncélet elismert alakjai, pedagógusai és táncművészei tartanak kurzusokat a MOHA inspiratív tereiben. A tanfolyamok mindenki számára nyitottak, a sok különböző műfajból bárki megtalálhatja a saját ízlésének, érdeklődésének megfelelő workshopot. Lesz többek között balett, mozdulatművészet, Graham-technika, kortárs tánc, Góbi tánctréning, kontakt improvizáció…

Ha elég gyorsak vagyunk kedvezményeket is kifoghatunk, a hivatalos táncművészeti képzésben tanulóknak pedig külön szakmai kedvezmény jár!

Bővebb információ a workshopokról a facebookon vagy a MOHA honlapján megtalálható:
https://www.facebook.com/events/318573256304117
https://moha.mozdulatmuveszet.hu/?page_id=370

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
162FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb