21.3 C
Budapest
vasárnap, május 26, 2024
hirdetés

Három közvetítéssel búcsúzik a héten az Opera MaszkaBál-sorozata

2021. március 14-én, vasárnap, 50. alkalommal, és egyben utoljára közvetíti énekesei zongorakíséretes áriaestjeit Facebook-oldalán a Magyar Állami Operaház. A 20:00 órakor kezdődő ingyenes programban a hét utolsó napján Fodor Gabriella és Megyesi Zoltán, ezt megelőzően szerdán Megyesi Schwartz Lúcia és Bátki Fazekas Zoltán, pénteken pedig Molnár Ágnes és Szerekován János válogat az operairodalom gyöngyszemeiből. A tavaly szeptemberben, ugyancsak az operaházi próbák leálláskor indult sorozat adásai visszanézhetők a dalszínház közösségi oldalán.

2021. március 10-én, szerdán Megyesi Schwartz Lúcia és Bátki Fazekas Zoltán válogatnak kedvenc operáikból a MaszkaBálban. Műsorukban Händel, Mozart, Bellini, Erkel és Boieldieu művei csendülnek fel. Az est művészeti vezetője Tóth Erika, zongorán Jean Klára működik közre, a műsorvezető: Gyüdi Melitta.

2021. március 12-én, pénteken Molnár Ágnes szoprán és Szerekován János tenor válogatnak kedvenc operáikból a MaszkaBál műsorában. Operaestjükön Mozart, Donizetti, Leoncavallo, Dvořák és Selmeczi György műveiből adnak elő részleteket. Az est művészeti vezetője Kováts Andrea. Zongorán kísér Katona Anikó,a műsort Ókovács Szilveszter vezeti.

2021. március 14-én, vasárnap a MaszkaBál sorozat utolsó, 50. adásának műsorát Fodor Gabriella szoprán és Megyesi Zoltán tenor Csajkovszkijnak, valamint a francia operairodalomnak szenteli. Az est művészeti vezetője Niklai Judit, zongorán Katona Anikó működik közre, a műsorvezető ez alkalommal is: Ókovács Szilveszter.

Bár a MaszkaBál sorozat véget ér, az Opera művészei a jövő héttől új formában jelentkeznek naponta két alkalommal az Opera Facebook-oldalán.

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
162FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb