Folytatódik a Zsámbéki Nyári Színház műsora

Augusztus végéig várja a közönséget a Zsámbéki Nyári Színház a Zichy-kastély árnyas, szabadtéri színpadán. Ennek keretében a nyári évad június 19-én, szombaton Szarvas József önálló estjével a Pustol a hó c. előadással, majd június 20-án vasárnap Vecsei H. Miklós és művészbarátai Csoóri Sándor estjével, a Párbeszéd, sötétben c. előadással folytatódik.
A frissen a környékre költözött Szarvas József Pustol a hó című önálló estjével, amelyben egy hatvanéves férfi egy pillanatra megáll, visszanéz, hogy találkozzon önmagával. Találkozzon a tanyasi kisfiúval, a debreceni henteslegénnyel, a Csokonai Színház segédszínészével, a „fekete vonaton” jövő-menő színészhallgatóval, a Vígszínház, Kaposvár, majd az új Nemzeti Színház színészével, a viszáki Tündérkert és Kaszás Attila Pajta Színház gazdájával… Egy pillanatra megáll, aztán indul, folytatja útját. Például ezzel az előadással. Könnyű neked, Szarvas Józsi… címmel közösen írt könyvet Szarvas József és Bérczes László. A 2018 nyarán megjelent életregény nyomán készítették el a Pustol a hó című színházi előadást.
A Margo Fesztiválon mutatta be Vecsei H. Miklós és csapata új koncertszínházi előadását, amelyben József Attila és Pilinszky János életműve után most Csoóri Sándor munkássága előtt tisztelegnek Párbeszéd, sötétben címmel. A produkció a mai eltávolodás és uniformizálódás ellen keres szenvedélyes és egymásra figyeléssel teli válaszokat. Az előadás június 20-án vasárnap a zsámbéki Zichy-kastély árnya ősfás udvarának felállított szabadtéri színpadon mutatkozik be. Rendezői konzulens: ifj. VIDNYÁNSZKY Attila Látvány: Kiégő Izzók, VECSEI H. Miklós, KISS Flóra (Quimby, Subtones), MIHALIK Ábel (Hiperkarma, Kispál és a borz), NOVAI Gábor (Mörk), FRIMMEL Jakab (Abel Label)
Az előadásokról bővebb ismertető és jegyek a https://zsambekiszinhaz.hu/ honlapon és a https://www.jegy.hu/city/zsambek oldalon. A műsorváltozás jogát fenntartjuk! Előadásaink a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók. A védettségi igazolvány személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával együtt érvényes. 18 éven aluliak vagy védettségi igazolvánnyal (16-18 év között) vagy olyan felnőttel kíséretében érkezhetnek, akiknek van védettségi igazolványa. A közönségforgalmi területeken és ott, ahol nem tartható a 1,5 m-es távolság, kötelező a maszk viselése. Kérjük figyeljék a https://zsambekiszinhaz.hu/ honlapot, ahol az információkat frissítjük az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően.