27.1 C
Budapest
szombat, június 15, 2024
hirdetés

Evita és a Tükörlovag – Török Annával és Angler Balázzsal érkezik a IV. Musical Villamos

2021. március 28-án vasárnap délután 14:00-kor indul a IV. Musical Villamos, amelyen ezúttal is két ismert musical énekes lép fel. Az Ingyenes 50 perces műsort az ország, de akár a világ bármely pontjáról meg lehet nézni a Facebook Live közvetítésnek köszönhetően.

A fellépő művészek: Török Anna és Angler Balázs

A Facebook LIVE esemény időpontja: 2021. március 28. vasárnap – 14:00

Az eseményhez itt tud csatlakozni:www.musicalvillamos.hu

A IV. Musical Villamos a jelenlegi járványügyi, és a programokat, eseményeket érintő szabályozás értelmében nem szállít utasokat.

Török Anna

A  Déryné Vándorszíntársulat rendezőjének, Török Tamásnak lánya. Kislány kora óta a Déryné Vándorszíntársulat tagja. 2008-tól 2010-ig a Budapesti Operettszínház Pesti Broadway Stúdiójának tanulója. 2010-től a Pesti Magyar Színház akadémiájának hallgatója. Édesapja színházi ember, ezért már kislánykora óta vonzza a színpad világa. Anna elvégzett egy személyi edzői és táplálkozástudománnyal kapcsolatos iskolát is. A testépítés bikini fitnesz kategóriájában magyar bajnoki 2., és világbajnoki 3. helyet szerezte meg.

Legismertebb szerepei: Tavaszébredés (Thea) Budapesti Operettszínház, Rent-Mimi, A Pápanő (Johanna) József Attila Színház, Evita (Evita / Kidobott lány) Szegedi Nemzeti Színház, WWRY Queen Musical (Scaramouche) Szegedi Szabadtéri Játékok, Sztárcsinálók (Octavia) PS Produkció, Vámpírok bálja (Sarah) PS Produkció

Angler Balázs

2007 és 2010 között a Pesti Broadway Stúdió növendéke volt, azt követően az Operettszínház tagja lett. A Színház- és Filmművészeti Egyetem drámainstruktor-színjátékos szakán 2019-ben diplomázott. 2012 óta a német nyelvterületen sikerrel futó A Szépség és Szörnyeteg turné-produkció résztvevője Lumiere, a gyertyatartó szerepében. A La Mancha lovagja musicalben az Operettszínházban a Herceg / Carrasco / Tükörlovag szerepét formázza meg, valamint az Abigélben láthattuk Kuncz Feri szerepében Angler Balázst. Hobbija a terepfutás.

Fontosabb szerepei: Ének az esőben (Don Lockwood), A Szépség és a Szörnyeteg (Monsieur Kanóc), Szentivánéji álom (Demetrius), Mozart! (Schikaneder), Rómeó és Júlia (Escalus), István, a király (Krónikás), Szegény Dzsoni és Árnika (Ipiapacs/Rézbányai Győző), Szép nyári nap (Péter), Parasztopera (Balogh Imre)

A IV. Musical Villamos útvonala, avagy ahol a musical dalok felcsendülnek:

Indulás:

14:00 Szeged Plaza
14:15 Széchenyi tér + egy teljes dal a megállóban
14:28 Szeged pályaudvar + egy teljes dal a megállóban

Visszaút:

14:38 Szeged pályaudvar
14:45 Széchenyi tér
14:57 Európa Liget

Aki szeretné a programot támogatni, az egy villamosjegy árával (450,-Ft) a www.jegy.hu felületén egy jegy megvásárlásával hozzá tud járulni a Musical Villamos hosszútávú működéséhez. 

A Musical Villamos 2021-ben minden hónapban útnak indul ismert musical énekesekkel. Musical dalok kísérik a villamos egész útját, így akik az esemény ideje alatt a szegedi villamosmegállókban tartózkodnak, azok részleteket hallhatnak a musical irodalom legszebb dalaiból.

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
166FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb