17 C
Budapest
hétfő, május 27, 2024
hirdetés

Elkezdődtek a Sissi, a magyar királyné című Huszka-operett online olvasópróbái

Elkezdődtek a Sissi, a magyar királyné (Erzsébet) című Huszka-operett online olvasópróbái. Huszka Jenő operettje egy humorral átszőtt, patinás szerelmi legenda, amely gróf Andrássy Gyula, az Osztrák-Magyar Monarchia későbbi külügyminisztere és Erzsébet királyné (Sissi) beteljesületlen, történelmileg nem igazolt szerelméről szól. 

Az előadásban olyan neves színészek működnek közre többek között, mint Denk Viktória, Oszvald Marika, Peller Károly, Szendy Szilvi vagy Árvai Dániel. Az operett rendezője Kerényi Mikós Gábor – Kero, aki a kultikus Elisabeth című musicalt is rendezte, idén 25 éve. Lévay Szilveszter és Michael Kunze nagysikerű musicalje, az Elisabeth 1992-ben debütált Bécsben, majd 1996-ban Szegeden is bemutatásra került, azóta számtalan szereposztásban állították színpadra – töretlen sikerrel.

A produkció a Monarchia Operett előadásában kerül bemutatásra 2021. június 11-én Gödöllőn, ezt követően több város szabadtéri színpadán. Augusztus 15-én, a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz a budapesti premier, és ezt követi egy erdélyi turné és ősszel egy magyarországi körút.

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
162FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb