Augusztus 29. hétfő 17:00 
Helyszín: Régi Zeneakadémia, Kamaraterem 1064 Budapest, Vörösmarty utca 35.  

Műsor: 
Franz Schubert: f-moll Impromptu, op. 142/1 (10′) 
Ludwig van Beethoven: „Hammerklavier” szonáta, op. 106 (49′) 

Közreműködik: 

Georgy Tchaidze – zongora 

Leírás: 

A kamarazenét és annak leghitelesebb bemutatását helyezi középpontba a Miranda Liu hegedűművésznő – Magyarország legfiatalabb koncertmestere – által alapított, idén negyedik alkalommal megrendezett New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál és az idén megalapított New Millennium Nemzetközi Akadémia is. 

Az orosz származású művész, Georgy Tchaidze  a New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál visszatérő vendége debütálása óta.  A számos nemzetközi díjat elnyert fiatal művész a világ legnevesebb koncerttermeinek vendégeként adott emlékezetes hangversenyeket világhírű művészek partnereként. A Moszkvai Konzervatóriumban tanult Szergej Dorenszkij professzor osztályában. 2009-ben megnyerte a Honens Nemzetközi Zongora Versenyt nagydíját, és azóta Európa, Észak-Amerika és Ázsia számos országában koncertezett, mint például a Berlini Konzerthausban, a torontói Glenn Gould Studióban, az amszterdami Het Concertgebouw-ban, Pekingben a National Center for the Performing Arts-ban, Shanghaiban az Oriental Arts Centre-ben, és New Yorkban a Carnegie Hall Zankel termében. 2015 nyarán Georgy Tchaidze első helyezést ért el a 4. Top of the World Nemzetközi  Zongoraversenyen a norvégiai Tromsoban. Ezt követően felkérték, hogy Sir Schiff Andrást helyettesítse a Lofoten Nemzetközi Kamarazenei Fesztiválon. A berlini Művészeti Egyetemen fejlesztette tovább tudását Klaus Helwig vezetésével. Azóta Németországhoz kötődik az élete, ahol Georgy több mint 10 éve él. 

https://nmicmf.com/
https://www.facebook.com/nmicmf
www.instagram.com/nmicmf  

Teljes árú jegy: 2.500 Ft 
Diák, nyugdíjas jegy: 1.500 Ft 
Teljes árú napi jegy (2 koncert): 4.250 Ft 
Diák, nyugdíjas napi jegy (2 koncert): 2.550 Ft 

Jegyek kezelési költség nélkül a https://nmicmf.jegy.hu/ weboldalán, a Zeneakadémia jegypénztárában és az Interticket jegyirodáiban válthatók.