27.9 C
Budapest
szombat, július 13, 2024
hirdetés

A Madách Színház Mamma Mia! előadása a Szegedi Szabadtéri eddigi legnagyobb sikere!

Soha nem fordult még elő, hogy egy produkció négy egymás utáni évadban is szerepelt volna a Szegedi Szabadtéri műsorán, az idei ötödik évaddal a Madách Színház Mamma Mia! előadása már a saját rekordját dönti meg.

Ebben az évadban ötödjére tért vissza a Madách Színház Mamma Mia! előadása a Szegedi Szabadtérire. A 2014-es bemutató után négy egymást követő nyáron összesen 17 teltházas előadást láthatott a szegedi közönség.

A Madách Színház és Szirtes Tamás rendező a világon először kapott lehetőséget a jogtulajdonostól, hogy non-replica változatban vigye színre a világhírű ABBA-musicalt. A bemutató 2014 nyarán Szegeden, majd szeptemberében a Madách Színházban volt. Azóta több mint 400-szor került színre a musical, ebből 19-szer a Szegedi Szabadtérin. Ebben az évben Szegeden eddig nem látott szereposztás mutatkozott be: Gallusz Nikolett, Stohl András, Zsitva Réka, Ladinek Judit, Sári Éva, Hajdu Steve, Weil Róbert és Szaszák Zsolt játsszák a főbb szerepeket. Július 15-én és 16-án még kétszer látható Szegeden a nagysikerű előadás.

És bármilyen hihetetlen, a közönség soraiból gyakran hangzott el a hétvégén az a vélemény, hogy jövő nyáron is szívesen megnéznék a Mamma Mia! musicalt.

Fotó: Jardek Szabina/Madách Színház

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
169FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb