A RaM Színház működtetését 2020 nyarán elnyerő Freelusion, a világ egyik első olyan artentainment csapata, akik a különböző előadóművészeti ágakat és produkciókat ötvözik a modern technológia, az interaktív 3D látványvilág által megvalósítható lehetőségekkel, ezzel lélegzetelállító élményt nyújtva a nagyközönség számára.

A Freelusion világhírét a Britain’s és az America’s Got Talent műsorok zajos sikereivel alapozta meg. Az elmúlt 10 évben több mint 300 fellépést adtak a világ minden pontján. Showműsoraik 5 kontinensen több, mint 50 országban ismertek. Mára a világ legnagyobb videomapping cégei közt tartják őket számon, akik hat nemzetközi díjat zsebeltek be épületvetítésben, autóvetítésben pedig világpiaci vezetőknek számítanak.

A társaságvilágszinten elsők között használ saját fejlesztésű csúcstechnológiát élő színpadi produkciókkal ötvözve melyet önálló előadásaikon kívül az elkövetkezendőkben aRaM Színház mindennapjaiba is beépítenek. A Freelusion jövőbeli elképzeléseinek ékes bizonyítékát legfrissebb alkotásukban, a 2021. novemberében debütáló Látomások táncshowban láthatta a közönség ahol már felvillantották hogyan is képzelik el forradalmasított produkcióikat. 

A Látomások a tánc és a vizualitás lélegzetelállító kombinációja, egy 3D látványvetítéssel ötvözött tánc show melyet a 20. század legnagyobb rockzenéi ihletettek. A darab a Queen együttes muzsikájára, virtuális térben életre kelő álomszerű jelenetek összessége. A nézőknek megnyílik a lehetőség saját interpretációinak felfedezésére, melyet a világhírű csapat alapító művészeti igazgatója Papp Tímea egyedülálló szemléletmódja tesz teljessé. A lélegzetelállító, absztrakt és konkrét képekkel megtűzdelt műsor semmilyen szempontból nem nevezhető szokványosnak. Az lenyűgöző látványvilágon kívül műfaj újító elem például a műsorszámok különálló narratíváját egybekötő host jelenléte is.
A továbbiakban is ehhez hasonló, minden részletébengarantáltan látványhangsúlyos, elvarázsoló előadásokra számíthat a közönség. A Freelusion a már alkalmazott technológiákat nemcsak a saját, de egyre több vendégelőadásába is beépíti a nézők még komplexebb élményének elérése érdekében. Az idei évadban hasonlóan különleges látványvilágban lesz részük azoknak, akik többek között Tóth Andi és Varga Balázs Jazz Quartet vagy Friderika koncertjére kíváncsiak.

Látomások trailer:

RaM széles műsorkínálatában a hagyományos előadásokatfavorizáló nézők is megtalálják kedvenceiket mivel a színház működtetői a változatosság és a minőség jegyébena jövőben is gondolnak a klasszikus műfajok kedvelőire.

A Freelusion csapatának hosszútávú célja, hogy formabontó előadásaival, a RaM Színház egyedi műsorkínálatával megújult, virágzó, közkedveltszínfoltja legyena 13. kerület valamint Budapest kulturális palettájának.