A KulTúra ismét szeretettel invitál minden kultúra kedvelőt vidéki és Budapesti programjaira.

Az MMA támogatásával megvalósuló Egymásba fonódó hangok című sorozatuk következő előadása, a legszakavatottabb előadó tolmácsolásában, a harmóniumot mutatja be. Az est vendége Szabó Balázs orgonaművész, orgonaszakértő, a Zeneakadémia Voit orgona felújítási projektjének egyik irányítója lesz, aki terjedelmes hangszer gyűjteménnyel rendelkezik, és számos hazai és külföldi orgona felújítása is a nevéhez fűződik. A koncerten vendégként fellép Mondok Yvette szoprán énekes.

A program időpontja és helyszíne: 2019. november 6-án este 7-től a Hattyú Ház III. emeleti Trinitus rendezvényterme

A  sorozat harmadik részében Guessous Majda Mária (Mesi) török és arab hangszereket fog bemutatni, saját tolmácsolásban előadott dalaival 2019. december 5-én este 7-től, melynek helyszíne szintén a Hattyú Házban lesz.

2019. november 17-én délután 4 órakor a Gyomai Református Templomban lesz az NKA Hangfoglaló pályázat által támogatott második könnyűzenei koncert, ahol Keresztes Ildikó és Péter Szabó Szilvia zenekarainak vezető zenészei fognak fellépni, hiszen számos slágert a fiúk írtak. Kovács Tamás szólógitáron, Péterfi Attila basszus gitáron és Borbély Zsolt ütőhangszeren fog saját szerzeményeket megszólaltatni.

A harmadik Hangfoglalós koncert advent első vasárnapján, 2019. december 1-én lesz 5 órai kezdettel, szintén a gyomai templomban, ahol a MultiTalent stúdió tanárai és növendékei lépnek fel, egy karácsony váró összeállítással a néhány éve megjelent VersÉvSzakok című lemezük dalaiból.

A hangfoglaló sorozatot októberben kezdődött Gyomaendrődön és 10 hónapon át, minden hónapban egy élőzenés, könnyűzenei koncertet hallhat majd a közönség.