Fotó: Paksiné Péteri Júlia

Ismét képernyőn a Virtuózok!

Fotó: Paksiné Péteri Júlia2018. április 15. vasárnap, 20:53

Ismét képernyőn a Virtuózok! Az idén megújultak a díszletek, lesznek után követő előadások, és emellett egy új arcot is köszönthetünk Bősze Ádám partnere Morvai Noémi személyében.

A negyedik évad alapvetően továbbviszi az előző három sorozat hagyományait, emellett lesznek újítások is. ”Például szerintem jót tesz, hogy egy új, modernebb díszlettel megy majd a sorozat. Bizonyára lesznek ifjú tehetségek is, akik olyan sikeresek lesznek, mint Boros Misi”- mondta a  Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója.

A Virtuózokat először április 13-án a Múltidéző című produkcióban láthattuk, majd április 20-án 19.30-kor elindul a verseny.  A Duna Televízió és az M5 csatorna képernyőjén is feltűnnek majd a versenyzők. Az adások után az M5-ös csatornán Béli Ádám beszélget a továbbjutókkal, illetve a felkészítő tanárokkal. De új oldaláról ismerhetjük meg Boros Misit önálló rovatában, amely a szombati adások része lesz, ugyanekkor délelőttönként a Bartók Rádió Continuo kísérjük a Virtuózokat!- magazinműsorban Bolla Milán beszélget az előző este eseményiről.

A zsűri tagjai változatlanul Miklósa Erika Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő, Kesselyák Gergely Liszt Ferenc-díjas karmester, Érdemes Művész, a Magyar Állami Operaház tagja, Batta András Erkel Ferenc-díjas és Széchenyi-díjas zenetörténész, egyetemi tanár, Balázs János Liszt- és Junior Prima-díjas zongoraművész, Érdemes Művész és Várdai István Liszt díjas csellóművész lesz. 

Peller Mariann, a Virtuózok licensztulajdonosa a sajtótájékoztatón elmondta: évről évre egyre komolyabb tehetségeket fedeznek fel és a Kis Virtuózok Alapítvány révén segítik őket induló pályájukon, hangszervásárlással, illetve külföldi fellépésekkel.

Kiemelte: a Virtuózok több mint tehetségkutató műsor, amely betölti misszióját, hogy a komolyzene minél több emberhez eljusson. Hozzátette: visszajelzések mutatják, hogy a Virtuózok hozzájárult a zeneiskolai jelentkezések számának növekedéséhez is.

                                                        Paksiné Péteri Júlia
Utoljára frissítve:vasárnap, 15 április 2018 21:11
FRISS
AJÁNLÓ


Omnia vincit amor! Omnia vincit amor!
Vannak latin mondások, amelyek jól hangzanak ugyan, de nem biztos, hogy igaznak is bizonyulnak. A cím szerint a szerelem mindent…
Kávézni, de nem akárhogy Kávézni, de nem akárhogy
Volvo, IKEA, ABBA – három ma már fogalommá vált, nagy presztízsű márkanév, melyek a biztonságos autózást, a variálható bútorkínálatot és…
Gondolkodom, tehát elolvasom! Gondolkodom, tehát elolvasom!
Ez a könyv – bármilyen érdekesnek is tűnik a címe – alapvetően egy nehéz, elgondolkodtató tanulmánykötet. Aki azonban kész -…
A labda nem mindig volt gömbölyű A labda nem mindig volt gömbölyű
A labdarúgás egy a sportok közül, de egyben sokkal több is a többieknél. Egy fanatikus fociszurkoló szenvedélyes, elkötelezett, él-hal a…

  • Jegyértékesítő partnereink    Impresszum - Kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató