Fotó: Paksiné Péteri Júlia

Ismét képernyőn a Virtuózok!

Fotó: Paksiné Péteri Júlia2018. április 15. vasárnap, 20:53

Ismét képernyőn a Virtuózok! Az idén megújultak a díszletek, lesznek után követő előadások, és emellett egy új arcot is köszönthetünk Bősze Ádám partnere Morvai Noémi személyében.

A negyedik évad alapvetően továbbviszi az előző három sorozat hagyományait, emellett lesznek újítások is. ”Például szerintem jót tesz, hogy egy új, modernebb díszlettel megy majd a sorozat. Bizonyára lesznek ifjú tehetségek is, akik olyan sikeresek lesznek, mint Boros Misi”- mondta a  Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója.

A Virtuózokat először április 13-án a Múltidéző című produkcióban láthattuk, majd április 20-án 19.30-kor elindul a verseny.  A Duna Televízió és az M5 csatorna képernyőjén is feltűnnek majd a versenyzők. Az adások után az M5-ös csatornán Béli Ádám beszélget a továbbjutókkal, illetve a felkészítő tanárokkal. De új oldaláról ismerhetjük meg Boros Misit önálló rovatában, amely a szombati adások része lesz, ugyanekkor délelőttönként a Bartók Rádió Continuo kísérjük a Virtuózokat!- magazinműsorban Bolla Milán beszélget az előző este eseményiről.

A zsűri tagjai változatlanul Miklósa Erika Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő, Kesselyák Gergely Liszt Ferenc-díjas karmester, Érdemes Művész, a Magyar Állami Operaház tagja, Batta András Erkel Ferenc-díjas és Széchenyi-díjas zenetörténész, egyetemi tanár, Balázs János Liszt- és Junior Prima-díjas zongoraművész, Érdemes Művész és Várdai István Liszt díjas csellóművész lesz. 

Peller Mariann, a Virtuózok licensztulajdonosa a sajtótájékoztatón elmondta: évről évre egyre komolyabb tehetségeket fedeznek fel és a Kis Virtuózok Alapítvány révén segítik őket induló pályájukon, hangszervásárlással, illetve külföldi fellépésekkel.

Kiemelte: a Virtuózok több mint tehetségkutató műsor, amely betölti misszióját, hogy a komolyzene minél több emberhez eljusson. Hozzátette: visszajelzések mutatják, hogy a Virtuózok hozzájárult a zeneiskolai jelentkezések számának növekedéséhez is.

                                                        Paksiné Péteri Júlia
Utoljára frissítve:vasárnap, 15 április 2018 21:11bakonyiart.hu

FRISS
AJÁNLÓ


Amerika civiljei fegyverben Amerika civiljei fegyverben
Napjainkban a háborút már nem hadseregek vívják egymással jól elhatárolt frontvonalat képezve az érintkezési területeken. A mai kor katonái bárhol,…
Ne legyünk rabszolgák! Ne legyünk rabszolgák!
Ez a rabság önkéntes, először érdekes és élvezetes, de mint minden szenvedély egy idő után magához láncol, lebénít, és fogva…
A csoda itt kezdődik A csoda itt kezdődik
Amikor az utcánkban megáll egy régi típusú klasszikus autó, és kiszáll belőle egy csinos nő, minden környékbeli férfi szíve hevesebben…
John Lennon levelei és feljegyzései John Lennon levelei és feljegyzései
Tények mentén: Életrajzi adatok: Születési név John Winston Lennon Született: 1940. október 9. Liverpool, Anglia Elhunyt: 1980. december 8.(40 évesen)…

  • Jegyértékesítő partnereink    Impresszum - Kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató