Nagy sikernek örvendett a spanyol Late Night Show, ahol többféle minőségi italt és hozzápárosított ételt kóstolhattak a vendégek, egy izgalmas történeti előadással ötvözve. A szervezők kiváló munkát végeztek, hiszen a közönség Spanyolországba csöppenhetett, és élvezhette a mediterrán hangulatot. A rendezvénysorozat keretein belül Katona Csaba, történész, tanár partnere ezúttal Kerékgyártó Zoltán, executive chef, az El Asador konyhafőnöke volt. Fantasztikus hangulatban zárták a nyarat az Instant Nights vendégei.

Prémium italkóstolás, gasztrokultúra, páratlan ízvilágú ételek, Late Night Show, spanyol zene – ezek jellemezték a rendezvényt. A helyek hamar beteltek az első eseményre, így dupláztak, és még egyszer megszervezte az Instant Nights csapata a tematikus borvacsorát.

Ureczky Balázs, az Instant Nights alapítója és vezetője elárulta, milyen egyedi programokkal várják rendszeresen az érdeklődőket.

– Egy különleges, egészestés szórakozást kínáló rendezvénysorozatot szervezünk hétről-hétre, amelyek kiváló hangulatban telnek. Csapatunkkal sokat dolgozunk azon, hogy Katona Csaba történetei mellett a kóstolt ételek és italok kifogástalan minőségűek legyenek. Egy olyan szórakozási alternatívát szeretnénk kínálni vendégeinknek, ahol több műfaj is találkozik. Célunk, hogy vendégeink úgy tekintsenek ránk, mint arra a “legjobb barátjukra”, akivel garancia a fergeteges hangulatú szórakozás. Egyszerűen azért, hogy “csak” jólérezzék magukat. Ezen felül, különösen nagy hangsúlyt kapnak történelmi és irodalmi történetek, melyeket az adott hely ital és/vagy étel kínálata és kreálmányai egészítenek ki. Nem ritka, hogy dupla eseményt hirdetünk, ami történt most is az El Asador De Pata Negrában. 

A következő eseményre október 10-én kerül sor, melynek címe: Whisky Late Night Katona Csabával és Ambrus Attilával. Egy különleges este: a whisky, a Viszkis és egy történész. Mi köti össze őket? A whisky természetesen, de más is. A különleges kóstolóestén megismerkedhetünk öt fajta különleges whisky-vel, amelyek történetét ismét Katona Csaba, történész mutatja be vicces történeteken keresztül: megismerjük az ital nevének eredetét, kialakulását, fajtáit, azt, hogy mi a különbség az ír és a skót whisk(e)y között. Ugyanakkor ezúttal lesz egy partnere is, akivel jóval súlyosabb témákat érint:  Aki ugyanis életéről és tapasztalatairól mesél, az nem más, mint Ambrus Attila, a Viszkis. Elmondja például szökése történetét, de főleg azt, hogy miért nem járható út, amit ő egykor választott, hogyan él ma, és milyen módon tudott visszailleszkedni a társadalomba mint törvénytisztelő polgár. Egy vidám kóstoló  – történeti kalandozásokkal, komoly gondolatokkal, társadalmi felelősséggel, megfontolandó tanulságokkal.

További információ és események: instantnights.hu