2021. május 30-án vasárnap a szokásos időben, délután 14:00-kor indul útnak a villamos, amelynek vendége Andrádi Zsanett és Csengeri Attila lesz. Az 50 perces online musical műsort az egész országból, de akár külföldről is ingyenesen nézhetik a musicaleket kedvelők. Az Ingyenes eseményhez a www.musicalvillamos.hu oldalon tudnak csatlakozni.

Májusban már 20 néző utazhat is a villamoson a járványügyi szabályokat betartva. A villamos a Szeged Plaza elől indul és ide is érkezik vissza. Igazi VIP élményt nyújt a villamos annak a 20 nézőnek aki jegyet vásárol a villamosra, vörös szőnyeggel, pezsgővel és  meglepetésekkel! A jegy mellé minden esetben ajándékokat kapnak a nézők. Ajándék lista, támogató jegyek és ülőhelyek itt: www.musicalvillamosjegy.hu

Szeged várja a nézőket
Akik a villamos előtt, vagy után kis időt töltenének a napfény városában a www.szegedtourism.hu oldalon találnak friss információkat, látnivalókat Szegeddel kapcsolatosan.

Andrádi Zsanett
A székesfehérvári Vörösmarty Színházban szeretett bele a színházi világba, ahol gyerekszereplőként játszott A dzsungel könyve című musicalben. 1998 és 2001 között a Nemzeti Színiakadémiára járt (ma Pesti Magyar Színiakadémia),s ott szerepelt a Nemzeti Színház és a Várszínház darabjaiban. 2001–2006-ig a kecskeméti Katona József Színház társulatának tagja. 2007-től szabadúszóként dolgozik – azóta a Centrál Színház, a Vígszínház, a Karinthy Színház, a Pesti Művész Színház,a Margitszigeti Szabadtéri, a Concert Europe és a PS Produkció Vámpírok bálja előadásaiban láthatta a közönség. Jelenleg a Magyar Színház, a Magyarock Dalszínház és a Hadart Színház előadásaiban látható. 2007 óta aktívan szinkronizál, beszéd és énekhangját rengeteg sorozatban és fimben hallhatjuk.

Csengeri Attila
EMeRTon díjas színművész. Elsőéves főiskolás kora óta egy-két karakterszerepen kívül főszerepeket játszik világsikerű musicalekben. Másfél évig Stuttgartban vendégszerepelt, ahol 164 alkalommal játszotta Christ a Miss Saingon musicalban. István szerepét játszotta a Magyar Színházban, majd Pécsett a Jézus Krisztus Szupersztárban szerepelt. Számos bemutatón vett részt szerte az országban. Jelenleg többek között az Operaház Fantomjában, a Nyomorultakban, A muzsika hangja, a Dorian Gray musicalekben láthatjuk Budapesten. Emellett számos operettben is láthatjuk őt, mint Csárdáskirálynő, Cirkuszhercegnő, Luxemburg Grófja, Csókos asszony. Vígjátékok karakterszerepei is közel állnak hozzá.

A VI. Musical Villamos útvonala, ahol a musical dalok felcsendülnek, ha valaki Szegeden a villamosmegállókban tartózkodik:

Indulás:

14:00 Szeged Plaza – az első dal élőben
14:04 Szeged Plaza indulás
14:15 Széchenyi tér + egy meglepetés dal
14:28 Szeged pályaudvar + egy meglepetés dal
14:57 Szeged Plaza (Végállomás)

Akik támogatják az Ingyenes eseményt, azok garantált ajándékokat kapnak! Ajándék listát nézze meg az alábbi oldalon: www.musicalvillamosjegy.hu