22.3 C
Budapest
vasárnap, június 23, 2024
hirdetés

Vágy, boldogság, rettegés a K11 Művészeti és Kulturális Központban

Fotó: Gergely Bea

A Madách Színház két népszerű musical énekes-színésze Csengeri Attila és Egyházi Géza valamint a fiatal tehetséges zeneművészetit végzett magánénekesnő, drámai szoprán Erndt Frencise már több alkalommal szerepeltek már musical gálákon.  Az összeszokott trió ezúttal a Halloween jegyében állította össze musical műsorát, a musical irodalom leg népszerűbb előadásaiból válogatva össze a duetteket és szóló számaikat. 2021. október 22-én 19 órától a K11 Művészeti és Kulturális Központban hallhatóak lesznek az Operaház Fantomja, Jekyll és Hyde, Vámpírok bálja, Drakula, Sunset Boulevard, Elisabeth, Nyomorultak legszebb dalai.


Csengeri Attila
EMeRTon díjas színművész. Elsőéves főiskolás kora óta láthatjuk világsikerű musicalekben. Stuttgartban is vendégszerepelt, ahol 264 alkalommal alakította Christ a Miss Saigonból. Istvánt a Magyar Színházban, Pécsett a Jézus Krisztus szupersztárt már 1999-ben játszotta. Azóta számos bemutatón vett részt szerte az országban. Jelenleg többek között az Operaház Fantomjában a Nyomorultakban, Kőszívű ember fiai, az Aranyember és számos történelmi musicalben láthatjuk.

Egyházi Géza 2007-ben a Vámpírok Bálja című kult-musical előadásban Von Krolock szerepében lett ismert és elismert musical színész. Ezt az előadást azóta is nagy sikerrel játsszák. Őt azóta folyamatosan láthatjuk musical és operett előadások főszerepeiben az ország számos színházában. 2010-ben musical operett kategóriában elnyerte a Gundel Művészeti Díjat. Jelenleg a már említett Vámpírok bálja, a Sakk, a We Will rock You, a Sztárcsinálók, a Macskák és számos családi és kortárs musicalben valamint operettekben láthatjuk.

Erndt Frencise Zenei tanulmányaimat 16 évesen kezdte a Molnár Antal Zeneiskolában, ahol 6 évig Bojtor Katalin magánének tanár növendéke volt. 2015-ben felvételt nyert a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karára Hruby Edit operaénekes, mesteroktató évfolyamába és 2018-ban klasszikus énekművész diplomát szerezett. Majd az egyetem opera mester szakos hallgatója lett, szintén Hruby Edit tanítványaként. 2020 júniusában mesterfokozatot és operaének-művész szakképzettséget szerezett. Jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem énekművész-tanár szakos hallgatója.

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
168FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb