2022. július 17., 19 órakor ismét egy estére útjára indul a különleges sétahajós koncert, amely túl azon, hogy egy fergeteges rockbuli, háttérnek Budapest csodálatos panorámájában gyönyörködhet a zenész és a néző egyaránt. Aki még nem volt, gondoljon csak bele, hogy milyen jó hajókázni a Dunán, miközben élőben szól mondjuk a Whole lotta love, a Heartbreaker vagy akár a Stairway to Heaven, a legendás Led Zeppelin kiváló hazai helytartója, az idén éppen 18. esztendeje nagy sikerrel működő Lead Zeppelin zenekar tolmácsolásában.

Utazással kapcsolatos infók: A hajó könnyen elérhető pontról, a belvárosból, egészen pontosan a Jászai Mari téri kikötőből indul útjára 19 órakor. Felszállni a fedélzetre 18:45-től lehet. Aki autóval érkezik a helyszínre, annak parkolni az alsó rakparton érdemes, ahol vasárnap ezt ingyenesen teheti meg. A koncert után a hajó természetesen a kiindulási pontra érkezik vissza. 

Útvonal: A tervek szerint a Margitszigetet kerüljük meg, valamint ha még belefér az időbe, akkor a belvárosban a Lánchíd, Erzsébet híd, Szabadság híd, Petőfi-híd vonalra is rátérhetünk.

Jegyek:
1 db 6500,-Ft
2 db 6000,-Ft/fő

Csoportos kedvezmény: 10 db jegy megvásárlása esetén 5000,-Ft/fő
A belépő ára tartalmaz egy welcome drink-et, a hajóutat és a koncertjegy árát. Ételt és italt a hajóra felhozni tilos.

További információ: https://www.facebook.com/events/766406344736034