A VII. Musical Villamos vendégei Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha a Budapesti Operettszínház két művésze lesznek. Az 50 perces musical műsort élőben online a www.musicalvillamos.hu oldalon továbbra is ingyenesen nézhetik a musical rajongók. Valamint 20 néző ülőjegyet is tud venni a villamosra.

A élő musical műsor időpontja: 2021. június 27. – vasárnap 14:00

A VII. musical villamos útvonala:

14:00 Szeged Plaza
14:15 Széchenyi tér
14:28 Szeged, Nagyállomás
14:00 Szeged Plaza

Kardffy Aisha

Kardffy Aisha a Budapesti Operettszínház legfiatalabb szubrettje, aki középiskolai tanulmányai alatt, mindössze 16 évesen, korkedvezménnyel felvételt nyert a Pesti Broadway Stúdióba. Számos operettben játszott szubrett szerepet, Kékszakáll (Fleurette), Luxemburg grófja (Juliette). Ő alakította Claire-t a Riviera Girl-ben, ami a Kálmán Imre Teátrum nyitóelőadása volt 2017 áprilisában. A Csárdáskirálynő Stázijaként járt Kínában, Dél-Koreában, Erdélyben és Szlovákiában a “Csárdás100” című koncertsorozattal. Valamint láthattuk őt az Arénában is mint Júlia, a Rómeó és Júlia című musicalben. Mára főleg musicalekben láthatják, akár az Isten pénzében (Belle), az István, a királyban (Réka), vagy az Abigélben (Vitay Georgina).

Kerényi Miklós Máté

A Budapesti Operettszínház tagja, táncos-komikus és musical szerepeket egyaránt játszik. Pályáján kiemelkedik a Szentivánéji álom című worldmusicalben Puck figurája, A Bajadér Szapáryja, A Csárdáskirálynő Bónija, a Szép nyári nap Neoton-musical Öcsije, a Szerdán tavasz lesz című retroperett Montija, a Cigányszerelem Tivadarja, a Marica grófnő Zsupánja.

2010-ben a Szegedi Szabadtéri Játékokon Woofként is bemutatkozott a Hairben. Európától Ázsiáig számtalan országban turnézott, a hungarikumnak számító magyar operettet népszerűsítve.

Megkapta a fiatal tehetségeknek járó Marsallbotot, valamint a MASZK elismerését jelző Soós Imre-díjat is. 2010-ben Lehár Ferenc Nemzetközi Operett Énekversenyen párjával II. helyezést ért el a szubrett-táncos komikus kategóriában, 2011-ben pedig a Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical Énekversenyen karakterénekesként nyert.