Janza Kata és Egyházi Géza koncert Gyöngyösön

A Dáma Díva Produkció – Csonka Zsuzsanna opera énekesnő szervezésében 2021. június 20-án 19 órakor egy fergeteges musical és operett koncert kerül megrendezésre Gyöngyösön, a Mátra Művelődési Központban.

A felkért művészek Janza Kata és Egyházi Géza operett előadásokon és gálákon már több alkalommal is fellépett Gyöngyösön. A két közismert művésze a színházi zárlat óta első alkalommal ad koncertet, ami különleges műsort és hangulatot ígér. A műsorban elhangzanak a híres musicalek – Rudolf, Elisabeth, Vámpírok bálja – nagy betétdalai és duettjei, közkedvelt operettekből részletek, világhírű slágerek – Tom Jones – és örökzöld dallamok – Máté Péter, Cserháti Zsuzsa, Neoton stb.

Janza Kata 1997-től a Budapesti Operettszínház társulatának állandó tagja. Nagy színházi alakítása közé sorolható az Elisabeth musical címszerepe, melyet a Budapesti Operettszínházban több, mint 20 évig játszott kimagasló sikerrel. Továbbá láthattuk a Rómeó és Júliában (Capuletné), Rebecca-ban (Mrs. Danvers), Lady Budapestben(Lady Asthon), a Szentivánéji Álomban pedig Titánia karakterét formálta meg. Jelenleg játszott nagy szerepei közé sorolható az Elfújta a szél (Belle Watling) és az Apáca Show (Zárdafőnöknő). Rendszeres színházi és TV szereplései mellett nagy hangsúlyt fektet a vidéki és a határon túli fellépésekre is. A Budapesti Operettszínház nyári szabadtéri előadásainak jóvoltából, a Szegedi Szabadtéri Játékok visszajáró főszereplője (1996 óta), továbbá részt vett a Bajai Szabadtéri Játékok és a Fertőrákosi Barlangszínház előadásaiban is. 

Egyházi Géza énekes, színész, akinek színházi karrierje a Vámpírok bálja című musical 2007-es bemutatójával kezdődött, amelyben Von Krolock vámpír grófját formálta meg. A darabot jelenleg is nagy sikerrel játsszák a PS Produkció gondozásában. 2010-ben megkapta a Gundel Művészeti díjat. Szabadúszóként játszott az Operett Színházban és a Madáchban, de emellett a Centrál Színházban is találkozhattunk vele Az egy nyári éj mosolya című Sondheim darabban. Jelenleg is a legismertebb musical és operett főszerepekben láthatjuk például: Vámpírok bálja, a Nyomorultak, Macskák, Sakk, Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Víg özvegy, We Will Rock You, Sztárcsinálók, Lili bárónő.

A jegyek helyre szólóak. A helyszínen és a musicalgaleria@gmail.com címen rendelhetőek.

A jelenleg érvényben lévő rendelkezések értelmében védettségi kártya megléte szükséges a rendezvényen való részvételhez.