10.4 C
Budapest
kedd, április 16, 2024
hirdetés

INOTA Fesztivál Audiovizuális fesztivál az erőműben

2023. 08. 31. – 09. 03.

Augusztus 31-én a klasszikus és elektronikus zene közötti határokat elmosó zongoravirtuóz, Nils Frahm naplementés koncertjével nyitja meg kapuit Magyarország legújabb, előremutató zenei és vizuális alkotókra fókuszáló fesztiválja az inotai hőerőmű grandiózus területén.

Az INOTA Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program, az idén 18 éves NVC rendezvényszervező kollektíva és a Centrum Production közös kezdeményezése azzal a céllal, hogy megvalósuljon Magyarország legnagyobb olyan rendezvénye, amin négy napon át nem csak a korszellemmel haladó zenei fellépők, de lenyűgöző fényinstallációk, mappingek és egyéb kortárs vizuális művek is felsorakoznak – olyan alkotások, amik műfaji formákat forradalmasítanak, határokat tologatnak, gondolkodásra ösztönöznek és ötletek csíráit ültetik el a szemlélőben.

A Budapesttől mindössze egy órányi távolságban található, ma már üzemen kívül szocialista ipari komplexum augusztus 31. és szeptember 3. között kel újra életre több mint száz nemzetközi és hazai fellépővel, a sort pedig a világszerte telt házakat produkáló, kiemelkedő német zeneszerző, Nils Frahm indítja nagyszabású fesztiválnyitó koncertjével. Rajta kívül Konstantin Sibold, a Platon Karataev zenekar, a Sobek + Mulya páros és még sokan mások felelnek majd a fesztivál atmoszférájának megalapozásáért.

Bővebb információ, jegy vásárlás: https://inotafestival.hu/

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
160FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb