Új produkcióval bővül a Gödöllői Királyi Kastély zenés kínálata. A Musical Klubbal együttműködve 2023. november 8.-án szerdán, 19 órakor bemutatják a Musical Klub Extra című rendezvényt, ahol ismert és kedvelt művészek lépnek fel, neves házigazdák társaságában. Az első klubest vendégei: Mahó Andrea, Csengeri Attila, Gőbölös Krisztina, Kádár Szabolcs, a klubest után pedig egy igazi különlegességgel lepik meg a nézőket.

A házigazdák: Borsi László (producer-műsorvezető), Kocsák Tibor (Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, zongoraművész, karmester, a Madách Színház zenei vezetője), Várkonyi Mátyás (Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, szövegíró, karmester, az egykori Rock Színház alapító-igazgatója), egy exkluzív klubestre invitálják a nézőket, ahol a téma a királyok különleges világa lesz. A zene és a dalok segítségével elkalandozunk a történelemben és a mesevilágban, miközben több híres személyiséget is megidézünk. Velünk lesz többek között Sisi, több neves uralkodó és az ismert és kedvelt dallamok mellett meglepetések is lesznek, amelyeket a résztvevők láthatnak először.
A klubban a művészek néhány kulisszatitkot is elárulnak, miközben szó esik majd eddigi pályájukról, munkásságukról is.
A klub egy extra lehetőséget is felkínál most. A már elcsendesült, bezárt kastélyban egy VIP-csoport beléphet a Schönbrunn kincsei Gödöllőn időszaki kiállításba, ahol az est sztárvendégei mesélnek és kötetlen beszélgetésre is lehetőség lesz velük. Sőt, csak erre az estére a kastély egy különleges meglepetéshez is hozzájárult, amit kizárólag az ide belépők élvezhetnek majd.

A jegy ár: 6350 forint a VIP-jegy ára: 9500 forint (csak korlátozott számban)

további információk:

https://www.facebook.com/musicalklub

https://www.facebook.com/groups/749276106631886

jegyinformációk:

https://kiralyikastely.jegy.hu/program/zenes-talalkozasok-a-godolloi-kiralyi-kastelyban-154054