2021. április 25-én vasárnap 14:00-kor indul útnak a sárga nosztalgia villamos, amelynek vendége Ágoston Katalin és Károlyi Krisztián lesz.  Az 50 perces online musical műsort az egész országból, de akár külföldről is ingyenesen lehet megnézni. 

Az Ingyenes eseményhez a nézők a www.musicalvillamos.hu oldalon tudnak csatlakozni. A V. Musical Villamos a jelenlegi járványügyi, és a programokat, eseményeket érintő szabályozás értelmében továbbra sem szállít utasokat.

A művészeket kérdeztük, hogy hogyan telnek a hétköznapok a vírushelyzet idején: Ágoston Katalin: „Igyekszem hasznosan tölteni ezt a furcsa időszakot. Járok futni, edzeni, egészségesebben próbálok enni, főzök, sütök – kenyérsütésben például egészen kiügyesedtem. Több időm van szinkronizálni, így azért dolgozom is. A nehézségei mellett én jó dolgokat is megélek ebben a kényszerhelyzetben. Szeretnék belőle átvinni valamennyit arra az időszakra, mikor újraindul a munka. Hogy ne sodorjon el a rohanás túlságosan, legyen odafigyelésem magamra, a családomra, az otthonlevésre is.”

Károlyi Krisztián: „Én sokáig befelé helyeztem a fókuszt, és a lelkemben raktam rendet, igyekeztem megfejlődni azt, ami eddig hiányosság volt, vagy figyelmen kívül maradt. Sok időt töltöttem a kedvesemmel, jövőt terveztünk. Emellett olvastam, zenét szereztem, de ezek még maradjanak rejtve egyenlőre. Illetve van még egy projekt, amivel készülünk színházi berkekben, de még erről sem mondanék semmit. Hamarosan úgyis hallani fognak róla, akik követik a színházunkat.”