30.1 C
Budapest
péntek, június 21, 2024
hirdetés

Dolhai Attila szerzői estje a MOMkultban

Fotó és videó: Art&Lens

Dolhai Attila közelmúltbeli színházi munkái ihlették új szerzői albumának zenei anyagát. A pop-rock műfaj, a meghatározó gitárszólamok, a domináns dob és basszus hangzásában találta meg az énekes-dalszerző azt a kifejezésmódot, amivel a szabadságvágyát, a szerelem különböző formáit és szenvedélyét leginkább meg tudta fogalmazni. Budapesten 2022. szeptember 30-án először mutatkozik be a Genezis c. lemeze a MOMkultban. A nyárzáró koncerten az új album 10 dala mellett, régebbi albumok slágerei is hallhatóak lesznek. Az új zenei anyagot a pezsgés, a szerelem, a szenvedély és a rock and roll ihlette.

“Az István, a király Koppányaként újraéledt bennem a lázadó erő. A Madách Színház Once című előadása gitárt adott a kezembe és bátorságot, hogy a bennem megszülető gondolatok dalokká formálódjanak. Folytatni kívántam azt a munkát, amit megkezdtem az Ébredjen a nap és a Ragyogás című albumokkal. Olyan koncertről álmodtam, ahol a közönség velem együtt táncol és énekel.”
/Dolhai Attila/

https://www.facebook.com/dolhaiattilahivatalos
http://dolhaiattila.hu/

Jegyvásárlás:

https://momkult.jegy.hu/program/genezis-szerzoi-est-138900/866491?fbclid=IwAR1y-ocFR_Kov_zJ2kKbKUFmWct9yfDuA-nKcluONNTQGKcoCFVryiGThbw

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
167FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb