Egész napos nemzetközi zenei fesztivál Óbuda szívében. Django swing, jazz, balkán Budapesten, csak egy napon: Django Feszt Budapest 2022. Augusztus 14, a jazz manouche ünnepe Budapesten! Angelo Debarre, a jazz manouche gitárlegenda először Magyarországon, egy színpadon Roby Lakatos világhírű hegedűművésszel!  

A Django Feszt Budapest fellépői: Angelo Debarre ft. Aurore Voilqué Trio, Roby Lakatos, Leó Ullmann, Dejan Krsmanovic Balkan Gypsy Jazz Quartet, Még egy kört! Gypsy Jazz Band, Emmet Ray Experience, Jazzmanouche.hu Jam Színpad. Jegyek már kaphatók a Kobuci weboldalán!

A manouche jazz ünnepe Budapesten. A Django Feszt méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros és Stephane Grappelli hegedűs zenéjének. Több évnyi kitartó zenélés és szervezkedés vezetett oda, hogy végre megszülessen bennünk a gondolat, hogy miként tudnánk összefogni a manouche jazz hazai közösségét: a zenészeket, táncosokat, a műfaj rendíthetetlen követőit és jövendőbeli rajongóit.

Nemzetközi fellépőgárda, francia, német, szerb és magyar zenészek a Django Feszt Budapesten! Reméljük, hogy a koncertek, az örömzene, az interaktív programok és a gyönyörű óbudai környezet közel hozza az összes résztvevőt egymáshoz.

Fellépők:

Django & Stephane Nagyszínpad
Angelo Debarre ft. Aurore Voilqué Trio
Roby Lakatos
Leo Ullmann
Dejan Krsmanovic Balkan Gypsy Jazz Quartet
Még egy kört! Gypsy Jazz Band
Emmet Ray Experience

Jazzmanouche.hu Jam Színpad

Nyitott jam a jazz manouche szerelmeseinek Illés Ferenccel, az első magyar nyelvű gypsy jazz gitározással foglalkozó honlap, a jazzmanouche.hu megalkotójával, és a Budapest Gipsy Swing zenekar vezetőjével. A jam mindenki számára nyitott, gyertek és ne hagyjátok ki a lehetőséget hogy nemzetközi és hazai Django muzsikusokkal játszatok együtt, ott lesznek a Valami Swing és a Canarro tagjai is!