2021. május 2-án (vasárnap) délután 2 órától a Palladium Színház a szegedi Móra Ferenc Múzeum tetőteraszáról közvetíti az országos anyák napi musical műsorát. Az 50 perces ingyenes Facebook LIVE műsor az egész országból, de akár külföldről is nézhető lesz.

Az élő online esemény időpontja: 2021. május 02. – vasárnap 14:00 
Az anyák napi műsort itt tudják nézni: www.palladiumanyaknapja.hu

Fellépő művészek:

Gőbölös Krisztina

A Kriszta La Vista és a Csipa és a KISAMERIKA zenekarok énekesnője, alapítója a Super Troupers együttesnek, szereplője az Apáca show című előadásnak a Budapesti Operettszínházban – ami idén újra látható lesz Szegeden is a szabadtéri színpadon. Számos sorozathoz és filmhez adja magyar hangját (Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Addams Family – A galád család, Dumbó, Trollok a világ körül).

Kádár Szabolcs János

A műsor énekesét tavaly szeptemberben láthattuk a Rómeó és Júlia musicalben a Papp László Sport Arénában. Előtte a szegedi közönség pedig a Titanicban láthatta a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A Titanic kíséri őt az útján tovább, hiszen a Veszprémi Petőfi Színházban tovább játszott darabban ő Jim Farell. De A Pál utcai fiúk (Csokonai Színház, Debrecen) és a Rock Suli (Madách Színház, Budapest) című musicalben is láthatjuk őt.