A Margitszigeti Szabadtéri Színpadot 2022. július 30-án a Magna Cum Laude színezi újra – a zenekar nagy nyári margitszigeti koncertjének ismert vendége Karácsony János James lesz, így az együttes a kedvenc LGT dalokkal is megörvendezteti majd a közönséget. A legnépszerűbb slágerek mellett – mint a Pálinka dal, a Színezd újra, a Vidéki sanzon vagy a Köszönet – új dalok és zenei csemegék is felcsendülnek majd.

Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, Köszönet – hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül. A koncerten a legnagyobb slágerek mellett unikumként a ritkán játszott dalok is felcsendülnek, így bőven tartogat meglepetéseket az este.

„Egy évben egyetlen koncertet szoktunk adni Budapesten, amire mindig nagyon készülünk. Ez idén, a Margitszigeten lesz, ahol nagyon szeretünk játszani. A dalok kiválasztása egy estére mindig nagyon nehéz, a közönségnek is szeretnénk kedvezni, de a saját kedvenceinkről sem akarunk lemondani. Nagyon régi álmunk válik valóra azzal, hogy most Karácsony James János barátunk lesz a sztárvendég. Korábban dolgoztunk együtt a Pillangó címünk dalunkban, amit természetesen el fogunk játszani, de ezen felül az LGT-től is elhangzanak majd a kedvenceink.” – mondta el Mező Misi.

A Magna Cum Laude zenekar 1999 szeptemberében alakult gyulai zeneszerető barátokból. Az együttes rengeteg küzdelem, tagcsere, nagylemez, számos klip és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció gyulai próbaterméből, hogy a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen. Lesták Marci billentyűssel és Török Máté dobossal kiegészülve a zenekar ma egyben a mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is valóban kirúgó fiatalos, lendületes közönség-kedvenc buli-banda.

Aki nem szeretne lemaradni a nyár fővárosi Magna Cum Laude koncertjéről, annak most szombaton, július 30-án irány a Margitsziget!

www.margitszigetiszinhaz.hu