23.7 C
Budapest
szombat, június 22, 2024
hirdetés

Mini ARC kiállítás – Debrecen

2021. november 5-én Debrecenben bemutatkozott az 1. Mini ARC kiállítás. A vándortárlaton egy válogatás tekinthető meg az elmúlt évek ARC kiállításainak képeiből. Az ARC közérzeti pályázat és kiállítás több mint 20 éve a kreativitásról és a szabadságról szól. Arról, hogy a pályázók az alkotásaik segítségével mondhassák el, mit gondolnak az életükről, a mai magyar társadalomról vagy a bolygó dolgairól.

Az 1. Mini ARC kiállítás célja, hogy Budapesten kívül, városról városra járva szélesebb körben is hozzáférhetővé tegye az így született alkotásokat, inspiráljon, kreatívitásra sarkalljon és szabaddá tegyen. A vándortárlat első helyszíne Debrecen, ahol az elmúlt 5 év 94 alkotásának kicsinyített változatával egy terepasztal jellegű installáción, fedett térben találkozhatnak a képnézegetők. 

Az 1. Mini ARC – Debrecen kiállítást Bakos Gábor, az ARC egyik alapítója és szervezője nyitotta meg a megvalósítást támogató Civilizáció koalíció és a tárlatot befogadó Alternatív Közösségek Egyesülete kíséretében, amelyet a DebreSlam előadóinak a tárlat képeire reagáló slamjei követtek. A megnyitó után Bakos Gábor tartott ingyenes tárlatvezetést az érdeklődőknek.

A kiállítást 2021. november 5-től december 15-ig lehet megtekinteni az Alternatív Közösségek Egyesülete közösségi terében Debrecenben, a Baross Gábor utca 16. szám alatt.

A tárlat hétköznaponként 9.00-17.00 és szombatonként 11.00-18.00 között látogatható.

A tárlat debreceni bemutatását az Alternatív Közösségek Egyesülete tette lehetővé. http://www.altkozegy.hu

Az installációt a Paradigma Ariadné tervezte és Smiló László kivitelezte. https://paradigmaariadne.com A grafikai munkákat a Relatív Reklámügynökség végezte. https://relativ.hu

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
168FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb