A 2019. július 5-7. között megrendezésre kerülő KeszthelyFest a nyugat-balatoni nyár egyik legkiemelkedőbb rendezvénye változatos zenei kínálattal és kiváló pincészetek részvételével zajló belvárosi borfesztivállal.

Mediterrán hangulat, fények, illatok, ízek, dallamok kavalkádja… Július első hétvégéjén, a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő KeszthelyFest ideje alatt ismét pezsgéssel, zsongással telik meg a Balaton fővárosának patinás, történelmi belvárosa. A város legismertebb turisztikai attrakcióját, a Festetics-kastélyt a festői Balaton-parttal összekötő képzeletbeli tengelyen múzeumok, éttermek, kávézók sokasága és a belvárosi üzletek meghosszabbított nyitvatartása várja majd a rendezvényre látogatókat, a gazdag programkínálat mellett.

A fesztivál zenei kínálata idén is rendkívül színes. A Fő téri Keszthely nagyszínpadon koncertezik többek között Caramel, a Bagossy Brothers Company, a Hooligans vagy az Irie Maffia. Az Amazon Ház udvarán, a MOL Nagyon Balaton színpadon a Magashegyi Undergroundot vagy az Anima Sound Systemet is láthatja a közönség. A sétálóutca jazz és akusztik színpadjain e két zenei irányzat országosan ismert olyan művészei és helyi kiválóságai lépnek fel, mint például Micheller Myrtill, Farkas Gábor Gábriel, Hajdu Klára, Zolbert vagy Balogh Borsa „Űrlénykirály” és a Background Duo. Az idei rendezvényen is lesz Gyermekliget miniszínpaddal, játszóházakkal, gyermekkoncertekkel, bábelőadásokkal és játékparkokkal a Várkert hangulatos, árnyas fái között.

A Bor Összehoz Keszthelyen elnevezésű, hagyományos boros rendezvény már évek óta a KeszthelyFest része. A sétálóutcában és a Fő téren hazánk történelmi borvidékeit és azok sajátos karaterét felvonultatva tizennyolc ismert és kiváló minőségű borokat kínáló pincészet várja a borkedvelőket.

A KeszthelyFest valamennyi programja díjmentesen látogatható!

Web: www.keszthelyfest.hu
Facebook: https://www.facebook.com/KeszthelyFest.hu