A Keep Floyding hazánk, de talán egész közép-európai régió legsikeresebb Pink Floyd tribute együttese az elkövetkezendő hetekben három jelentős koncertre is készül. Az elsőn, márciusban az A38 Hajón a legelsőtől a legutolsó Pink Floyd-albumig minden zenei érát felelevenítenek, természetesen a korszakos slágerek sem maradnak el.
A következő állomás áprilisban a Pólus Mozi Rock Klub következő kiemelt eseménye lesz, egy olyan különleges Pink Floyd-est, melynek keretében az 1972-es Live at Pompeii koncertfilm vetítése a Keep Floyding élő koncertjével egészül ki.
Végül, de nem utolsósorban májusban az igazán ínyencek számára az idehaza a lehető legautentikusabb környezetben, az Aquincumi Amfiteátrumban maguk is eljátsszák a Live at Pompeii programját.

Az idén huszadik  esztendejét betöltő zenekar a kezdetektől fogva feladatának érezte a  Floyd zenéjének hiteles és igényes tolmácsolását, évről-évre újabb  mérföldkövek és koncerthelyszínek meghódításával. Repertoárjuk a  közismert dalok mellett mindig tartalmaz ritkán hallott zenei  különlegességeket, koncepcióba szervezett – teljes albumokat is. Minden egyes műsort a helyszín és az alkalom jellegéhez formálva igyekeznek  egyedülálló koncertélményt biztosítani. Természetesen nem csak hangzás-, de látványvilágában is igyekeznek a nagy előd nyomdokaiba lépni, így igazi ‘best of Floyd’ élmény várható, teljes zenekari felállásban, szaxofonnal és vokállal kiegészülve.

Keep Floyding Experience /03.29., A38/

Keep Floyding koncert + Live at Pompeii (1972) vetítés /04.18., Pólus mozi/Keep Floyding – Live at Aquincum /05.10., Aquincum/

Tagok:

Goldschmidt Gábor – gitárok, ének
Tóth András – gitárok
Segesdy Márton – billentyűk, ének
Heinfarth György – dobok
Balázs Bálint – basszusgitár, ének
Haáz Imre – szaxofon
Garda Zsuzsanna – ének
Simon Edina – ének
Prohászka Ferenc – hang
Németh Zoltán – fény
Balázs Lajos – vizuál