Karantén után Vesztegzár! Rejtő Jenővel a csillebérci Budai Szabadtéri Színházban

961

Rejtő Jenő zseniális szövegeit nehéz színpadi vagy filmes adaptációkban visszaadni. Mégis erre vállalkozik a Szép Ernő Színház, amely az egyik legismertebb Rejtő-regényt, a vérbeli krimi és a szerző utánozhatatlan humorának talán legjobb egyvelegét, a Vesztegzár a Grand Hotelben-t állítja színpadra Csillebércen, 2020. augusztus 26-án. A zenés darab zeneszerzője Barabás Árpád, rendezője Szinovál Gyula.

„Hölgyeim és uraim – kezdte a kapitány. – A hatóságok vesztegzárat rendeltek el. Három hétig senki sem távozhat a Grand Hotelből. Aki az egészségügyi óvintézkedést kijátssza, azt öt évtől életfogytiglanig terjedhető büntetéssel sújtja a törvény…”

Túl vagyunk a VESZTEGZÁR első részén, de körülöttünk a világban tovább fokozódik a helyzet. Riogatnak minket a második hullámmal! A karantén, a vesztegzár, a vírus okozta kellemetlenségeket, fájdalmakat felejtsük el (vagy legalább egy ideig ne gondoljunk rá) – Csillebércen, a Budai Szabadtéri Színházban, 2020. augusztus 26-án, szerdán este 19 órakor egy hamisítatlan Rejtő Jenő regény zenés színpadi adaptációjával. A fülledt Kis Lagonda-i Grand Hotel legnagyobb szélhámosságának leleplezése, a képregényekből sokak által jól ismert, elrajzolt figurák, Rejtő fantasztikus, elementáris humorával.

Egy kibontakozó szerelem két hányatott sorsú fiatal között, egy Agatha Christie-t idéző fondorlatos bűncselekmény felderítése, és sok-sok fülbemászó dallam, ének, zene, tánc egy estére.

Főszerepben a Tanár, illetve a Holnap tali! című sorozatból, valamint a Petőfi TV-ből sokak által jól ismert Szőke Olivérrel

Jegyek: https://ticket-shop.hu/e/vesztegzar-a-grand-hotelben-bunugyi-komedia-ket-reszben-budai-szabadteri-szinhaz-2020-06-14t19-30