Kép forrása: Vörösmarty Színház

A Vörösmarty Színház Kozák András Stúdiójában is premierre készülnek. Ezúttal Hargitai Iván rendezésében Murray Schisgal, amerikai író és producer komikus vígjátéka, a Szerelem Ó! kerül színpadra. A művészek már túl vannak az olvasópróbán, ahol a rendező azt is elárulta, hogy a díszlettervezővel egy izgalmas látványvilágon dolgoznak. Magyarósi Éva díszletei már csak azért is különlegesek, mert a művész performance-ban gondolkodik, fontos számára, hogy a színészek használni is tudják a körülöttük felépülő teret, aminek központi eleme jelen esetben egy híd lesz.

A történet fókuszában egy szerelmi háromszög áll, amely igazi érzelmi hullámvasutat ígér a nézőknek, hasonlóképpen a Vörösmarty Színházban óriási sikerrel futó Jövőre veled ugyanitt című előadás első és második részéhez.

Harry bőrébe Keller János bújik, aki az olvasópróba után így nyilatkozott: „Harrynek semmi nem jött össze az életében. Az előadás éppen úgy kezdődik, hogy ő öngyilkos akar lenni. És akkor a nézők majd néznek, hogy ez dráma, hiszen komédiára jöttünk?!… Vígjáték, de akkor lesz igazán jó az előadás, akkor lesz igazán hiteles a történet, ha nagyon komolyan játsszuk. Ha csak arra mennénk, hogy ez egy bohózat, és nem lenne mélysége, egy idő után kipukkadna.”

Bemutató: 2020. január 24. 19:00, Vörösmarty Színház, Kozák András Stúdió

Szereposztás:

Harry
KELLER JÁNOS
Milt
OTTLIK ÁDÁM M.V.
Ellen
VÁRADI ESZTER SÁRA
Díszlettervező
MAGYARÓSI ÉVA
Jelmeztervező
KÁRPÁTI ENIKŐ
Dramaturg
PERCZEL ENIKŐ
Ügyelő, Súgó, Rendezőasszisztens
WEIL SZILVIA

Rendező
HARGITAI IVÁN