Különleges mesterkurzusok és új, kedvezményes jegyárak a Badacsony New Yorkban exkluzív kóstolón március 9-én.

A tavasz első nagy, borvidéki kóstolójára hagyományosan a New York Palotában kerül sor, azon belül is a tavalyi évben sikeresen debütált Róma teremben, ahol az idén a tavalyinál is több, ezúttal 38 borászat, több mint 160 féle bora mellett bemutatkoznak a települések, a szálláshelyek, vendéglátóhelyek, programhelyszínek és egyéb szolgáltatók is.

A sétakóstoló mellett mindig nagy hangsúlyt fektetünk mesterkurzusainkra is. Idén Dr. Fiáth Attila nemzetközi borakadémikus, egyetemi docens lesz az egyik előadónk. A Badacsony Régió fantasztikus változatosságát mutatja be badacsonyi, szent györgy-hegyi , csobánci , tóti-hegyi, szigligeti, örsi-hegyi, ábrahámhegyi borokon keresztül. Előadásának címe:  „Badacsonyi “Hegylakók”Fedezzük fel együtt a Badacsony Régió HegyBorainak finom különbségeit”. A másik előadónk Wolf András, a Salon Étterem és New York Kávéház executive chef-je, a Bocuse d’ Or Akadémia tagja, a  Séfek Séfe zsűritagja. „A badacsonyi bor és kenyér kapcsolata” c.kurzusánkülönleges, saját készítésű kenyerek, badacsonyi borok és ínyenc ételek közötti harmónia világába avatja be a résztvevőket” – mondta Váli Péter borász, a szervező Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület részéről, akik a Badacsonyi Borvidéki Borút Egyesület borászainak aktív közreműködésével szervezik meg a borvidéki bemutatkozást.

Jegyeket a rendezvényre és a mesterkurzusokra márlehet elővételben vásárolniwww.kostolo.badacsony.com oldalon 6.900 forintos áron, vagy a helyszínen korlátozott számban 8.900 forintért.

A szervezők az érdeklődők figyelmébe ajánlják az alábbi, újdonságképpen bevezetett kedvezményes jegyárakat illetve a hallgatói jogviszonnyal rendelkező fiatal közönséget megcélzó diákjegyeket:

1. Aki mesterkurzusra is foglal, annak az alapjegy csak 5.900 forintba kerül.
2. Min. 5 alapjegy foglalása esetén kedvezményes jegyár: 5.900 forint/db.
3. Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező hallgatóknak – nappali és levelező tagozatosoknak egyaránt – az alapjegy ára: 4.900 forint
4. Szakirányú felsőfokú képzőintézmények hallgatóinak az alapjegy ára: 3.500 forint
A rendezvényen 14 és 16 óra között a kiállítók meghívásos alapon a szakmai partnereket és a sajtó képviselőit fogadják, akik számára a belépés ingyenes.

16 óra után minden borkedvelőt vár az exkluzív kóstoló.

Információk, részletek: https://www.facebook.com/events/1915035931957008/