Jelen járványügyi helyzetben sokan bolyonganak elveszve a megváltozott világban, keresve azt a lelki állapotot, amelyben tovább tudnak működni, tenni a dolgukat, élni a mindennapi életüket. 

A bizonytalanág és a félelem miatt ilyenkor hipnotikus állapotban vagyunk, ezért nagy szükség van egy olyan eszközre, amely segítségével vissza tudunk térni a normális, cselekvőképes állapotunkba. 

Ehhez nyújt professzionális segítséget az INVERSUM – Önszuggesztiós és meditációs rendszere, használatával a szorongás csökkenthető, megszüntethető, és az így megtalált nyugalomban megőrizhető a mindennapi vagy távolabbi célok kitűzéséhez és megvalósításához szükséges erő. Az INVERSUM egy online rendszer, így bárki, bármikor elérheti, használhatja azt a lelki problémái rendezésére a saját otthonában.  

Még sosem volt ennyire fontos, hogy rendet tegyünk a lelkivilágunkban, hogy önmagunkkal, az elképzeléseinkkel és a környezetünkkel harmonikus, konfliktusmentes, egészséges életet éljünk. 

Ezért az INVERSUM csapata, szeretne segítséget nyújtani mindenkinek, akinek szüksége van támogatásra ezekben az időkben, ezért ingyenes tartalmakat hoztak létre az oldalunkon: 

2020. május 15-ig teljesen ingyen használhatják az egész rendszert az egészségügyi dolgozók és a szociális munkások. Ezzel szeretnék megköszönni az áldozatos munkájukat, segítve az elérhető a nyugalom érzését, egy cél elérését. Továbbá ingyenesen elérhető 2 meditáció, mely kifejezetten vírusos megbetegedésre és a tüdő megbetegedésére készült. Tudományosan bizonyított, hogy meditatív állapotban a gyógyulás rendszeres vizualizálásával sokat javíthatnak az emberek az immunrendszerükön és a gyógyulás esélyein.