Caramel, Pápai Joci, David Yengibarian, Parno Graszt és rengeteg program, koncert, finomság várja a közönséget a belvárosban szeptember 26-29. között, a Pécsi Napokon.

A több évtizedes múltra visszatekintő Pécsi Napok idén is az egész várost megmozgató, vidám, színes programkavalkád, melyben főszervezőként a Zsolnay Örökségkezelő NKft. irányítja a programok összefűzését, a sikeres lebonyolítást biztosító technikát és az üzemeltetést.

Az idei Pécsi Napok (szeptember 26-29.) is számtalan szervezet munkájának és ötleteinek csokorba kötésével jött létre. A Pécsi Napok része a Katolikus Társadalmi Napoktól a Tanulófesztiválon és a Roma Fesztiválon át Arad Napjáig számos hagyományőrző rendezvény, ezekhez kapcsolódik a Zöld Híd, a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség és Frank Adél divattervező bemutatója. Fellép Molnár Ferenc Caramel, Pápa Joci, Boros Misi és az elmaradhatatlan, méltán népszerű Európai Bordalfesztiválra is sok látogatót várnak.

Mindenki megtalálhatja így a kedvére való szórakozást, vagy azt a gondolatébresztő előadást, aminek tapasztalatát a Pécsi Napokon túli időszakban is kamatoztathatja.

Főszervező: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

Részletes programsor:

https://www.pecsiprogram.hu/programok/pecsi-napok-2019