20.7 C
Budapest
csütörtök, június 13, 2024
hirdetés

Rosalia Fesztivál a Ligetben

Elérkezett az idő, hogy mindannyian mosolyogva tekintsünk előre, és újra nekilóduljunk a tökéletes nyárnak. A napsütés hívogatóbb, mint valaha, a természet rezgése, pezsgése, vibrálása szinte kézzel fogható. Nekünk, borrajongónknak nincs más vágyunk, mint újra együtt koccintani a legkedvesebb barátainkkal egy gyönyörű ligetben, hatalmas fák árnyékában és örülni egymásnak, a pillanatnak.2021. július 2-4. között tizedik alkalommal élvezhetjük a nyarat rosékkal, pezsgőkkel, finom borokkal, ínyenc gasztronómiával Budapest egyik legkedvesebb boros eseményén. Több mint 60 borász borai mellett a trendi street food ételek legfrissebb kínálata, páratlan sütemények és édességek, valamint a Máltai Manufaktúra is bemutatkozik különleges termékeivel. Lesz Liget Bora választás, ahol kiderül, melyik a Rosalia látogatók kedvenc roséja, mely egyben a Liget Budapest reprezentatív bora lesz az év hátralévő részében. Szakmai főtámogatóként üdvözölhetjük a SPAR Magyarországot, akinek a jóvoltából Rosalia néven a fesztivál első saját bora is bemutatkozik, nem csak a rendezvényen, hanem az üzletlánc polcain is. A fesztivál Magyar Zene Háza Színpadán egymást váltják a könnyű- és világzene, a jazz és a folklór előadói, esténként pedig hatalmas buli vár mindenkit. Az új, vidám grafikákkal díszített poharak már bevetésre készen állnak, hogy belopják magukat a közönség szívébe.

A Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget nyitva tartása:

Július 2. péntek                      
14-24 óra között

Július 3. szombat                   
11-24 óra között

Július 4. vasárnap                  
11-21 óra között

Belépés: A járványhelyzetre való tekintettel idén a Rosalia területe körbekerítésre kerül. A sajtóközlemény kiadásakor érvényben lévő jogszabályok értelmében a fesztiválra csak a koronavírus elleni védettségét védettségi igazolvánnyal igazoló személy, illetve a felügyelete alatt álló 18 év alatti személy léphet be. A belépőjegy ára a helyszínen 2200 forint, mely a napi belépőjegy mellett egy kristály kóstolópoharat tartalmaz, valamint a mosdók ingyenes használatát. A belépés után a rendezvény minden koncertje ingyenes, az ételekért és italokért viszont fizetni kell a kiállítóknál. A rendezvény fizetőeszköze az 500 forint letéti díjért igénybe vehető, készpénzzel és bankkártyával is feltölthető Festipay fesztiválkártya, illetve használhatók fizetésre az érintés nélküli MasterCard PayPass és VISA PayWave bankkártyák is.

„Ilyenek vagyunk mi, a roséink, és a kedvenc árnyalataink, ott kint a Ligetben, a Rosalián. Kicsit mind mások, de arra a pár napra mégis csak egyek. Nincs szebb szín a rosénál!”

www.rosalia.hu

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
164FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb