2023. december 2-án valódi ünnepi élménnyel, páratlan ételekkel és italokkal, változatos programokkal és az etyeki zenész nebulóknak és tanáraiknak köszönhetően a már hagyományosnak mondható karácsonyi koncerttel indítják az adventi időszakot az etyeki Rókusfalvy Birtokon!

Aki járt már az adventi időszakban az etyeki Rókusfalvy Birtokon, az tudja, hogy a mindig stílusos megjelenésű vendégváróhely ilyenkor, a karácsonyvárás nevében, ha lehet még csodásabb arcát mutatja. Ennek titka azonban nem az ünnepi dekorációban rejlik, az csupán a ráadás; az igazi varázslat a kandallóban ropogó tűz hangjában, a mesés illatokban, a koccintások csilingelésében, a kürtőskalácsot gyúrók mosolyában, a matinéra összegyűlt gyermekek pirospozsgás arcában és a zenész tehetségek által megszólaltatott, magukkal ragadó dallamokban rejlik.

Ezeket az „összetevőket” pedig mind bekészítették a szervezők, akik december első szombatján valóban változatos programokkal, páratlan gasztronómiai, bor- és pezsgőkínálattal várják azokat, akik velük szeretnének hangolódni az ünnepre. 10.00 órakor nyitják a birtok pinceajtaját, ahol a gyermekek és szüleik matinévetítésen vehetnek részt, készíthetnek adventi koszorút vagy Kató néni mindig népszerű workshopja keretében akárkürtőskalácsot is. Természetesen lesz „pohárral a kézben pincetúra” és a Rókusfalvy Fogadó ünnepi gasztronómiai csodákat is tálal. Mindig óriási sikere van az Etyeki Művészeti Iskola zenész növendékei által tartott Karácsonyi Koncertnek, amelyet idén is vétek lenne kihagyni.

Érdemes már most bebiztosítani a helyünket azzal, hogy családi vagy baráti asztalokat foglalunk, hogy semmiképpen se maradjunk le az adventi időszak egyik leghangulatosabb eseményéről.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

info@rokusfalvybirtok.hu

www.rokusfalvy.hu